,,H&M Studio“ on kaks korda aastas lansseeritav limiteeritud kollektsioon, mis koosneb trendikatest hooaja võtmekomplektidest. 2018. aasta sügistalvist kollektsiooni innustas kultusseriaali ,,Twin Peaks“ unenäoline esteetika. Nostalgilist inspiratsiooni pakkus disaineritele ka 50ndate aastate filmitähtede ikooniline välimus.

Kollektsioonist leiab nii daamilikke esemeid kui meestegarderoobi laene − võtmeesemete hulka kuuluvad kehasse töödeldud villane kleit, sipelgapihaga trentšid, indigosinine teksakomplekt, lühikese lõikega kardigan ja sidusega pluusid. Põnevust lisavad garderoobi fuksiaroosat ja punast kombineeriv plisseeseelik ja puidumustriline pükskostüüm.

Esitlusele saabusid teiste seas Eesti moeblogijad Kristjaana Mere, Britta Talving, Kätriin Kübar, Rauno Stein, Meryl Mägi, Getri Mitt, Triinu Maasik, Mari-Liis Suvi ja Liisa Kušnir. Lisaks neile austasid üritust oma kohalolekuga moeguru Ženja Fokin, stilistid Merit Boeijkens, Anu Lensment, Marion Laev, Britt Samoson ja Kelly Kipper; meigikunstnikud Liisa Leetmaa ja Gerda Miller; lauljad Tuuli Rand, Rolf Roosalu, Jüri Pootsmann ja Liisi Koikson. Leedu blogijatest külastasid H&Mi Tallinna showroom’i Simona Burbaitė, Gabija Varnaitė, Kristė Stankevičiūtė ja Kamilė Dambrauskaitė.

Vaata galeriist lähemalt!