Pika töö tulemuseks on täiskollektsioon, mille keskmes on moodsad lõiked ning sügavad indigosinised värvitoonid. Naistele pakub Conscious Denim hooaja kõige trendikamaid stiile, madala ja kõrge vöökohaga kitsastest teksadest boyfriend-stiilis pükste ning pahkluult kitsenevate mudeliteni. Lisaks eelmainitule on saadaval ka nii-öelda rohelistest materjalidest valmistatud rõivaesemed, mis sobivad ideaalselt teksastiili täiustamiseks ja stiilse komplekti loomiseks. Sportlikuma lõikega avarad indigosinised teksad on mugavad ning pehmed nagu jooksupüksid, Tencelist® valmistatud tunked on aga keha järgiva ja saleda joonega.

Meestele leidub nii klassikalisi viie taskuga tumedaid teksasid kui ka erinevate põnevate lõigete ning kulumisastmega püksipaare. Lisaks indigosinisele teksatagile leiab valikust ka tvillkangast jakke. Üleriietest on fookuses indigosinine villane mantel, mis sobib ideaalselt hooaja meeleolu ja ilmaga. Ka lastele on valikus erinevaid stiile, nende seas teksasid ning traksipükse, mis kõik on valmistatud jätkusuutlikest materjalidest.

Conscious Denim kollektsiooni loomisel kasutas H&M Hispaaniast pärit Jeanologia deniminõustajate seatud kriteeriume, et testida materjalide tootmis- ning pesemisprotsesse, sealhulgas ka vee- ja energiatarbimiskulu. Et vastata H&Mi poolt seatud Counscious Denimi standarditele, pidid materjalid olema jätkusuutlikud ning kangaste kulutamisaste pidi saavutama vastavuse kõrgeimate Jeanologia nõudmistega.