Naistele ja meestele mõeldud ilu- ja hügieenitoodete suurim erinevus kipub olema tihti peamiselt see, et naistele mõeldud toode on tükk maad kallim. Mis pole ka ime, sest naised ongi valmis selliste asjade peale rohkem kulutama. Kui tooteid lähemalt uurida, võib tihti (kuigi muidugi mitte alati, vahel on tõesti naistetoodetel mõned lisakoostisained) selguda tõsiasi, et meestetootel on vaid erinev pakend ja erinev lõhn kui naistetootel, aga koostisained on kõik samad.

Nii et siin on üks hea koht kokku hoida. Ei tasu arvata, et kui sa meestetooteid kasutad, siis koorub su nahk maha või kasvad sa üleni karva nagu mees.

Toome ära seitse ilu- ja hügieenitoodet, mis on üsna lollikindlad, nii et kui leiad need meesteosakonna riiulilt odavamalt kui naisteosakonnast, siis kasuta aga mõnuga:

1. Deodorant

Nende puhul on tõesti väga tihti vahe ainult kasutatud lõhnaainetes.

2. Niisutav kreem

Kui sul on tundlik nahk, siis ole muidugi alguses meestele mõeldud toodetega ettevaatlik ja testi enne kasutamist.

3. Žilett

Seda teavad juba paljud naised, et peika raseerija on parem, kui nende enda oma.

4. Raseerimiskreem

No vaata neid hinnavahesid — ealeski ei saa ju neil kreemidel ja vahtudel sama suurt vahet olla.

5. Silmakreem

Silmakreemid on juba nagunii väga kallid, nii et kui leiad mõne odavama meeste oma, siis võrdle koostisaineid ja katseta ära.

6. Juuksepalsam

Kas meestel on siis nii teistsugused juuksed? Proovi meestele mõeldud palsamit — mõned naised väidavad, et see paneb juuksed veelgi rohkem särama.

7. Dušigeelid-koorijad

Jällegi pead ettevaatlik olema juhul, kui sul on väga kuiv ja tundlik nahk, aga kui ei ole, siis lase aga käia!