On küll. Allpool väike ostuspikker – kõik need meigivahendid maksavad alla 100 krooni ja on igati korralikud.


Näohooldusvahendid

St. Ives Swiss Formula koorimiskreem (77 krooni) – aprikoosilõhnaline, peeneks jahvatatud aprikoosiseemneid sisaldav kreem muudab naha siledaks ja pehmeks. Kasutatakse suurepoorilise rasuse naha puhul üks kord nädalas, normaalse naha puhul kord kahe nädala tagant. Koorimiskreem kantakse niiskele nahale õrnade ringlevate liigutustega, vältides nahka silmade ümbruses. Loputatakse maha leige veega.

St. Ives Swiss Formula puhastav savimask (77 krooni) – seganahale ja rasustele näoosadele. Sisaldab mineraalsavi ja ravimtaimede ekstarakte. Kord nädalas kanda õhukese kihina nahale. Hoida kuivamiseni, pesta maha leige veega.

Prantsuse firma Lactessens on oma toodangu põhikomponendiks valinud piimaproteiini.
Selle firma multi-kaitsev niisutav päevakreem maksab 40 krooni. Kerge tekstuuriga kaitsev ja niisutav päevakreem kaitseb saastumise ja UV-kiirte eest ning võitleb vabade radikaalide vastu läbi E-vitamiini. Kanda näole ja kaelale hommikuti.

Kortsudevastane öökreem vananemise vastu (86 krooni). Peale piima bioproteiini ja laktoglobuliini sisaldab muskust, roosiõli, A-vitamiini. Muudab naha elastseks ja elujõuliseks.

Polüfuktsionaalne hoolduskreem (40 krooni). Rahustav kreem näole, kätele, kehale. Sisaldab piima bioproteiine, mis suurendavad niiskust naha väliskihis, A-vitamiini, mis soodustab naharakkude uuestisündi. Sobib kasutamiseks kogu perele. Kaitseb nahka ka tuule ja külma eest, samuti mere, päikese ja mäestikuõhu kahjulike mõjude eest.

Meigieemaldaja (40 krooni) sobib kõikidele nahatüüpidele, kasutatakse naha puhastamiseks ja meigi eemaldamiseks õhtuti.

Värskendav pesugeel (40 krooni). Värskendav pesemisvahend kiireks puhastamiseks nii näole kui silmadele. Pehme pindmine toime. Sisaldab piima bioproteiini, mis tugevdab naha õhukest kattekude. Kasutatakse hommikuti ja õhtuti, kandes vähene kogus geeli märjale näole. Sõrmeotstega ringe tehes tekib vaht. Loputada mitu korda, seejärel nägu kuivatada.

Pehmendav toonik (40 krooni). Alkoholivaba toonik kõikidele nahatüüpidele. Sisaldab piima bioproeteiini, glütseriini, niisutab ja rahustab nahka. Tugevdab naha välimiste kihtide niiskust. Kasutatakse peale meigi eemaldamist.

Õrn puhastav mask (40 krooni) seganaha jaoks. Sisaldab valget savi, millel on puhastav, rasu imav ja poore ahendav toime. Glütseriin ja piima bioproteiin niisutavad naha välimisi kihte. Üks või kaks korda nädalas kanda nahale paks kiht, hoiduda silmaümbrusest. Hoida 5 minutit. Eemaldada leige veega.

Nivea puhastuspiim (76 krooni) sisaldab B-vitamiine ja looduslikke mineralaaineid. Kasutatkse meigi eemaldamiseks ja naha puhastamiseks õhtuti.

Nivea toonik (76 krooni) sisaldab B5-provitamiine ja mineraalaineid. Kasutatakse peale meigi eemaldamist. Ostmisel lähtuda oma naha tüübist: müügil on niisutav, kuiva ja rasuse naha toonik.

Farmakoni silmaümbruse kortsudevastane kreem (40 krooni) sisaldab avokaado- ja jojobaõli, A- ja E-vitamiine. Annab nahale elastsuse ja tiheduse, pingutab kortse ja tugevdab nahka.

Farmakoni silmaümbruse kortsudevastane geel (40 krooni) sisaldab ženšenni- ja kummeliekstarkte. Niisutab ja pehmendab silmalauge. Vähendab juba tekkinud kortsukesi, parandab ja tugevdab kudesid.

Corine de Farme silmaümbruse meigi eemaldaja (66 krooni) sisaldab rohelise tee ja mandliekstrakti, eemaldab hästi meigi, lisaks toidab, rahustab ja värskendab silmade ümbrust. Rohelise tee ekstrakt eemaldab tursed ja parandab vereringet.

Hooldusvahendid jalgadele ja kätele

Orto jalakreem (17 krooni) sisaldab naaritsaõli, kummeliekstrakti, kamprit ja meevaha. Ergutab, värskendab ja jahutab jalgu.

Orto jalaželee (15 krooni) kurnatud, higistavatele jalgadele. Sisaldab tammekoore ekstrakti, mis vähendab higistamist, väsimust jalgades ning kiirendab väikeste nahavigastuste paranemist.

Florena kätekreem (29 krooni) sisaldab saialille- ja kummeliekstrakti, mett ja glütseriini. Muudab pehmeks karedamadki käed ning kaitseb nahka kuivamise eest.

Juuksehooldusvahendid

Kõik Nivea šampoonid ja palsamid maksavad 34 krooni, valida vastavalt oma juustetüübile ja probleemile – eraldi tooted kõõma vastu, kahjustatud või õhukestele juustele, eraldi on olemas kõõmavastane šampoon värvitud juustele. Kindlasti peaks juurde ostma ka sama tüüpi juuksepalsami.

32 krooni maksavad Herbina tooted: šampoon normaalsetele juustele sisaldab mustika ja kaselehe ekstrakti, šampoon kuivadele juustele vaarikaekstrakti ja viinamarjasuhkrut, värvitud juuste šampooni aktiivne komponent on päevalilleekstrakt.

Alla 100-krooniseid juuksevärve pakuvad paljud firmad ja valikust peaks igaüks leidma sobiliku tooni. Näiteks Schwarzkopfi Palette´i püsivärvid maksavad 49. 90 ja Diademi püsivärvid 57 krooni, Wella Wellatoni värvid 58 krooni.

Soengu kinnitamiseks leiab samuti soodsaid ja kvaliteetseid juukselakke: näiteks Schwartzkopfi juukselakk Taft maksab 47 krooni ja Nivea juukselakid erinevatele juuksetüüpidele 52 krooni.

Meigivahendid

Ka jumestusvahendite eest ei pruugi sajalisi välja käia, siingi leiab hea hinnaga häid asju: näiteks firma Rilken huulepulgad maksavad 49 krooni ja küünelakid 47 krooni.

Eraldi tahaks ära märkida Constance Carrolli tooteid – jumestuskreem (40 krooni), puuder (35 krooni), huulepulk (25 krooni), huuleläige (47 krooni), põseruuž (35 krooni), küünelakk (35 krooni), silmapliiats (23 krooni) ja lauvärvid (20–35 krooni).

-------------

St. Ives, Swiss Formula koorimiskreem (77 krooni) puhastav savimask (77 kr)

Lactessens päevakreem (40 kr) kortsudevastane öökreem (86 kr) mitme funktsiooniga hoolduskreem (40 kr) meigieemaldaja (40 kr) värskendav geel pesemiseks (40 kr) pehmendav toonik (40 kr) õrn puhastav mask (40 kr)

Nivea meigieemaldaja (76 kr) toonik (76 kr) kõõmavastane šampoon (kõik Nivea šampoonid ja palsamid maksavad 34 krooni) šampoon normaalsetele juustele šampoon kahjustatud juustele šampoon õhukestele juustele kõõmavastane šampoon värvitud juustele (Niveal on iga šampooni juurde ka vastav palsam) juukselakid erinevatele juuksetüüpidele (52 kr)

Farmakon silmaümbruse kortsudevastane kreem (40 kr) silmaümbruse kortsudevastane geel (40 kr)

Corine de Farme silmaümbruse meigieemaldaja (66 krooni)

Orto jalakreem (17 kr) jalaželee (15 kr)

Florena kätekreem (29 kr)

Herbina šampoon normaalsetele juustele (32 krooni) šampoon kuivadele juustele šampoon värvitud juustele

Schwarzkopf Palette püsivärvid (49. 90) Diadem püsivärvid (57 kr) juukselakk Taft (47 kr)

Wella Wellaton püsivärvid (58 kr)

Rilken huulepulk (49 krooni) küünelakk (47 kr)

Constance Carroll jumestuskreem (40 krooni) puuder (35 kr) huulepulk (25 kr) huuleläige (47 kr) põseruuž (35 kr) küünelakk (35 kr) silmapliiats (23 kr) lauvärvid (20–35 kr)