1. Kingad hõõruvad?

Võta appi deodorant. Nii vähendad sa hõõrdumist, mis kandadele või varvastele valu teeb. Samamoodi töötab ka teip!

2. WC-potile mõeldud paberist istmekatted aitavad läikiva näo vastu

Kõlab küll veidralt ja imelikult, aga nii on. Need imavad üleliigse rasu su näolt ja jätavad sellele kauni mati kuma.

3. Sviitril tuli nööp ära?

Jookse lähimasse lillepoodi ja palu neilt pisike jupp traati. Torka otsad nööbi aukudest läbi ja kinnita see ilusti jälle kampsuni külge tagasi. Päästetud!

4. Nahksaapad

Viksisid ja hooldasid oma saapaid ning pärast ühte korda tänaval jalutamist on need jälle koledad? Võta appi hambapasta! Pane natuke hambapastat saabastele ja hõõru pabersalvrätikuga laiali. Jalavarjud on kohe nagu uued!

5. Kõrvarõngaste tagumised osad

Kaotasid jälle kõrvarõnga tagumise osa ära? Leia jupp kustutuskummi ja kinnita oma ehe sellega.

6. Seelikuparandus

Kui seelikuäär tuli õmblusest lahti, siis haara jupp teipi ning kinnita see omale kohale tagasi. Pea muidugi meeles, et tegemist on hädaabinipiga ja kojujõudes võiksid ikka nõela ja niidi kätte võtta.

7. Lukk katki?

Kui lukk ei taha liikuda, siis võta seebitükk ning hõõru kohta, kust asi enam edasi liikuda ei taha. Aitab!

8. Kortsud riietel

Kui sul on hommikusele koosolekule kiire ja enam särki triikida ei jõua, siis haara sõber sirgendaja ja käi kortsus kohad üle. Mugav ja praktiline. Sama saad teha ka töölolles, kui särk ootamatult tooli jälje võtnud on.

9. Prantsuse maniküür

Kui su maniküür vahetult enne kliendiga kohtumist koledaks muutuda otsustas, siis leiad abi valgendajast. Peida sellega murenenud küünelakist tekkinud augud ja su prantsuse maniküür on taas nagu uus.

10. Kirjaklambrid

Tundub, et neil imeleiutistel on sada kasutusala. Sa saad parandada nii purunenud kotisanga, kinnitada paberilehti kui ka tuššiga värvitud ripsmeid tükivabaks muuta.

11. Märkmepaberid hammaste heaks

Kui niiti pole käepärast, aga spinatitükk ei taha kuidagi kahe hamba vahelt liikuda, siis võta appi märkmepaber. Saad sellega puhastada nii vahesid kui hambaid.

12. Hoia kotis beebisalvrätikuid

Miks? Sest need aitavad ootamatult tekkinud pisikeste plekkide vastu. Kuio neid pole käepärast, siis tuleb appi niiske rätik ja kätepesuseep.

13. Staatiline elekter kisub seelikut tagumiku vastu?

Lase oma sukkadele natukene juukselakki ja olukord muutub kohe. Veidi lakki võid ka seeliku sisemisele küljele piserdada, nii saad end kindlasti mugavalt tunda.

Allikas: Mashable