Porgandivann
— Vann mõnusat sooja vett täis ja sisse tuleb riivida umbes 10 keskmist porgandit. Ronid ise vanni ja mõnuled seal kuskil 20 minutit. Annab nahale õrna pruunikas-oranži jume. Kuna vanasti solaariumeid ja isepruunistuvat kreeme ei olnud, siis vanaema vannitas ennast ikka tihedalt, et jumekas olla.

Nägu klaariks — Väike rätik külma veega märjaks ja näole, rätiku peale, silmadele jääkuubik. Hoida kuskil 10-15min. Kui öö on jäänud lühikeseks siis see on tõeline abimees hommikul.

Küüned tugevaks — Soe vesi kaussi ja sool sisse. Hoida kuskil 30 min käsi selles vees. Kui küüned ikka väga nõrgad siis esialgu tihedalt teha, päevas korra.

Kulmude joonistamise SOS — Kui kulmupliiats kadunud, siis tikk põlema, kohe ära kustutada ja selle söega, mis tiku otsa tekkis saab ilusti joonistada. Kui tiku otsast süsi otsas, siis tikk uuesti põlema ja uuesti kustutada.

Juukselakk — Kui juukselakk otsas, siis pihustavasse pudelisse soe vesi ja suhkur. Kui suhkur ilusti sulanud, saab tarvitama hakata. Mida rohkem suhkrut panna, seda tugevam “lakk” tuleb. Kui pihustavat pudelit ei ole, siis segu kaussi, pista kamm sinna segusse ja  kanda kammiga “lakk” juustesse.

Küüned korras — Kuna rohimine ja muud suuremad aiatööd pargivad küüsi koledaks, siis tuleb enne  küüntega kraapida tükiseepi. Seep jääb küünte alla kinni ega lase mustusel sinna pugeda. Hiljem käsi pestes tuleb seep ilusti ära, aga küüned on puhtad.