Kui Keili peaks valima kõigist meigitoodetest ainult ühe, oleks selleks ripsmetušš. “See on ilmselt asi, milleta ma ei saa. Mulle ikkagi meeldib, kui mul on ripsmed värvitud, aga mulle ei meeldi näiteks kunstripsmed üldse.”

Keili avastas enda jaoks aastakese tagasi ka särapuudri, mis nüüd kindlasti ta meigiarsenali kuuluma peab. “Kõik kasutasid seda ja kuigi mul ei ole väga aega Youtube’is meigivideosid vaadata, oli näha, et naised on hakanud end värvima selliselt nagu Kardashianid. Samas mulle tundus kuidagi väga veider panna endale sädelevat lauvärvi põse peale, aga kui ma seda toodet sõbranna kotist proovisin, olin täiesti rabatud,” räägib Keili ja nimetab särapuudrit lausa geniaalseks tooteks. “Kui pilti teha, on kohe nagu teine nägu ees! Nüüd ma olen sellest totaalselt sõltuvuses.”

Kuigi nagu Keili ütles, et tal aega veebist uusi meiginippe õppida pole, siis oma töö tõttu õnnestub tal neid õppida meikaritelt ja ka andekatelt sõbrannadelt. “Näiteks meikaritelt olen saanud hea nipi, et alati peaks silma väliskülg olema tume ja seest heledam,” avaldab naine. “Ja kui teed kulmupliiatsi natukene märjaks, jääb see lauvärvina või kulmudel palju tugevam. Tegelikult see töötab kõikide lauvärvidega: kui teha peenikene kulmupintsel pisut niiskeks ja võtta sellega matti lauvärvi, saad seda kasutada lainerina."