Mind huvitab, kuidas saada seda nn. "Charly inglite" soengut, lokid väljapoole? Kas parem on kasutada rulle või lokitange ja millised peaksid olema viimistlusvahendid, et soeng ka terve peo aja püsiks?


"Charly inglite" soengut võib teha nii rullide, kui ka lokitangidega.
Rullidega tuleb soeng lokilisem. Sirged juuksed, mille otsad on lokitangidega väljapoole koolutatud on ka ilusad. Kui sa tahad, et soeng terve peo püsiks, keera rullidele õhukesed juuksesalgud. Näoäärsed juuksedkeera väljapoole. Igale juuksesalgule pihusta näiteks geel-lakki.Geel-laki eelis on selles, et niisketes juustes toimib ta nagu geel, kuivades nagu lakk. Ta on veidi paksema koostisega ja kuivab pisut kauem, kui tavaline lakk. Loomulikut võid katsetada ka muude juuksekõvendajatega. Parema puudumisel kõlbab rullide keeramiseks isegi täiesti tavaline lakk. Siis pead olema aga vilunud rullikeeraja, sest tavaline lakk kuivab sekunditega.

Valmis soeng pihusta veelkord lakiga üle, nii fikseerid tulemuse lõplikult.


Minu mure on järgmine, olen hädas oma juustega sest nad lähevad mul pidevalt silma ja suhu, kinni ma neid ei kanna-ei sobi, poisipead ei tahaks ka lõigata- sobib veel vähem... mis küll teha? Ja mulle tundub üldse, et nad hõrenevad iga päevaga ja varsti tuleb paruka peale mõelda. Kas te oskaksite nõu anda, kust saab mingeid kunst juukseid mis ei tundu väga koledad?

Kui sul on hõredad juuksed, siis peaksid kindlasti kandma lühemat soengut.Kui sulle tundub, et juuksed segavad, siis on kaval tukk ja näoäärsed juuksed piisavalt lühikeseks lõigata. Muud varianti ei ole. Parukate kohta saab informatsiooni "Casabella" salongist, seal müüdavad Revloni parukad on kvalittetsed ja saadaval laias valikus.

Kuidas te kommenteerite selliseid palsameid, mida pannakse pähe, aga välja ei pesta? Kas need sobivad ka pikkadele (salku lõigatud) juustele? Millist palsamit te soovitate, kui on soov, et juuksed ei oleks peadligi vaid näiksid kohevamad. (ma pean silmas kui pead pesta ja on kiire ning erilist soengut muude viimistlusmaterjalidega aega teha pole?)

Palsamid, mida välja ei pesta, sobivad pikkadele juustele väga hästi. Juustesse jäätavaid palsameid on pihustatavaid (vedelaid), kreemjaid ja vahu kujul. Kohevuse savutamiseks sobivad kõige paremini vaht-palsamid.
näiteks: "Goldwell"-"Vital Care Mousse"
"Schwarzkopf"-"Quik Repair Mousse"
"Kadus"-"Volume Mousse"

Olen mõelnud teha endale kevadeks moodsat lõikust. Mul on poolde selga ulatuvad suhteliselt õhukesed juuksed, tukk väljakasvanud.Ma ei taha oma välimust kardinaalselt muuta, sooviksin endale lõikust, mille tulemusel ainult juukseotsad (tuka osas) jääksid pisut väljapoole hoidma. Kas sellise lõikuse jaoks on eeldatav mingi kindla juuksetüübi olemasolu (lühemad juuksed, paks juus jne) ja kuidas selline efekt täpselt saavutatakse?

Soovitan sul lõigata asümmetriline(diagonaalne) tukk. Sellist tukka on lihtne juukseid föönitades väjapoole hoidma panna.

Kuulun pidevalt juukseid värvivate naiste hulka alles lühikest aega ja tahaksin küsida järgmist: kas püsivärvidega värvimisel on olemas ka mingisugune minimaalne ajavahemik ühest värvimisest teiseni,et juuksed ei saaks kahjustatud? Kas vahepeal oleks mõtekas kasutada sama sarja poolpüsivärve tooni erksuse hoidmideks?

Ajavahemik kahe juuksevärvimise vahel võiks olla 1 kuust 2 kuuni. Kuu jooksul kavavad juuksed umbes ühe sentimeetri. Kui sind ennast hakkab häirima pealaelt väljakasvav rant värvitud juuste ja oma naturaalse juuksetooni vahel, siis ongi õige aeg juukseid taas värvida. Samas ei pea juuksevärvi erksuse hoidmiseks alati juuksurisse minema. Kõikidel sarjadel on olemal klientidele kaasa müümiseks kas tooniv vaht, tooniv palsam vms. Seda on lihtne kasutada ja sa saad ise kodus juuksevärvi värskendamisega suurepäraselt hakkama ning hoiad kokku nii raha, kui aega.

Vaata eelmist

Vaata järgmist

Saada oma küsimus

Katrin Pilk töötab De La Gardie iluslongis, Viru tn.13/15