1. Liiga suured sallid

Külma ilma puhul pole midagi mõnusamat, kui mässida end paksu salli sisse, mis katab ära isegi su õlad, aga tegelikult rikub see pilti kaunitest kehaproportsioonidest. Su ülakeha näeb nii liiga suur välja ja seda eriti juhul, kui kombineerid selle kitsaste teksade või seelikuga ja kaunite kingadega. Kui tahad, et sul oleks mugav ja samal ajal ka soe, eelista hoopis kõrge kaelusega kampsunit või kanna mantlit, mille alla oled sättiunud pisema sooja salli.

2. Heledad kitsad teksad

Kitsad teksad on naiste silmis vast kõige popim moetrend ja kui sul on kaunis figuur, näevad need su seljas kindlasti ka suurepärased välja, aga pööra tähelepanu ka teksade värvile. Kui soovid, et need varjaksid su keha halbu külgi ja tooks välja parimad ega muudaks sind pontsakamaks, on parem vältida heledaid toone, eriti valget, ja eelistada hoopis tumedaid.

3. Lillemustritega riided

Viimastel aastatel on igale poole lillemustrid tekkinud, alustades mantlitest ja lõpetades pesuga, aga tänaseks on see trend enda aja ära elanud. Seetõttu üritavad ka paljud kuulsad disainerid lillelisi kangaid vältida ja eelistavad tagasihoidlikumat stiili.

4. Kleidiliku stiiliga mantlid

Olgu, kuigi need on jätkuvalt trendikad, näevad need enamasti head välja ainult pisikeste naiste seljas. Selliste mantlite ebatavaline stiil toob esile kandja keskkoha ja näeb väga glamuurne välja, aga õige valiku tegemine just sinu selga võib olla su jaoks liiga keeruline. Parem oleks eelistada hoopis lihtsama stiiliga mantleid, mis sobivad hästi nii teksade, seelikute kui ka kleitidega.

5. Kunst laama villast vestid ja mantlid

See trend rokkis mõnda aega, aga on nüüdseks end ammendanud. Selline kunstvill näeb välja odav ja uhkeldav ning selle juurde sobivaid riideid valida on väga keeruline. Eelista nüüd hoopis klassikalisi valikuid nagu kerget trentšmantlit, tviidist või villasest kangast mantleid või hoopis nahktagisid.

6. Leopardimustriga liialdamine

Mõned stilistid usuvad, et loomamustrid on üleüldse halb valik, sest riided näevad su seljas liiga toretsevad välja ega muuda sind elegantseks. Siin on aga üks saladus: vähem on rohkem! Leopardimustriline pluus, seelik, ketsid või mõned muud pisikesed elemendid näevad jätkuvalt stiilsed välja, aga maani seelik, karvane mantel või retuusid on ilmselge liialdus. Kui soovid selliseid riideid kanda, eelista heast kvaliteedist kangaid ja pööra tähelepanu oma riietuse teistele elementidele.

7. Võrksukad

Kuigi kaua aega tagasi peeti võrksukki provokatiivseteks, siis nüüd näevad need välja lausa vulgaarsed. Pole vahet, millal sa neid kannad, nad on ikka moest väljas. Jah, viimastel aastatel on neid katkiste teksade all kandma hakatud või lausa nabani tõmmatud, et nad pükste alt välja paistaks, aga on aeg naasta traditsiooniliste tagasihoidlike sukkade juurde.

8. Triipudega püksid ja eri stiilide miksimine

Pildil nähtavad "sportlikuma" stiiliga püksid olid mõnda aega väga populaarsed, aga nüüd on aeg naasta klassikaliste mudelite juurde, mis näevad igas situatsioonis head välja. Vahepeal oli ka popp miksida erinevaid look'e, millega paljud inimesed liiale läksid ja hakkasid kandma samal ajal riideid, mis absoluutselt omavahel kokku ei sobi. Selles pole midagi halba, aga mõõdukus on siin võtmesõnaks.

Allikas: Bright Side