1. Raseeri näokarvad

Seda trikki kasutavad näiteks popid ilublogijad Chloe Morello ja Huda Kattan ja tegelikult on see muutunud juba selliseks trikiks, mida iga iluteadlik naine kasutab: udusulelaadsete karvakeste eemaldamine nahalt muudab kogu väljanägemise klaarimaks.

Eksperdid väidavad, et näokarvade raseerimine aitab meigil paremini nahal püsida, mis tähendab, et see näeb ka parem välja.

2. Niisuta oma Beautyblenderit (või muud meigikäsna) fikseerimisspreis

Beautyblenderid on ilublogijate jaoks juba nii loomulikud tooted, et kellel neid ei ole, ei saa end vist õigeks iluinimeseks nimetadagi. Aga kõigest selle imelise meigikäsna kasutamine ei garanteeri sulle, et toode püsib su nahal terve igaviku. Seetõttu soovitavad meigieksperdid sul käsnale vee asemel mõned korrad fikseerimisspreid piserdada.

2. Ära puuderda rasuseid piirkondi

Tundub imelik, aga üks Redditi kasutaja väidab, et rasuste piirkondade puuderdamine ei aita rasuga võidelda. "See tundub vastuoluline, aga ma ei puuderda neid piirkondi, kuhu mul rasu tekib," kirjutab ta. "Seda põhjusel, et mulle meeldib, kui mu nahk on loomulik ja pisut niiske ning puuderdamine vaid rikub tulemuse."

Ta lisas, et rasuste piirkondade puuderdamine kipub ta nahale vistrikke tekitama, mistõttu ta pigem lisab meigikäsnaga lihtsalt pisut jumestuskreemi juurde, sest see peidab iluvead ja hoiab meigi kauakestvamana ilma poore ummistamata.

4. Kanna nahale esmalt puuder ja siis alles jumestuskreem

See on veel üks üllatav nipp. "Ma kannan natukene läbipaistvat puudrit nahale enne jumestuskreemi kasutamist," kirjutas üks meigientusiast. "See aitab jumestuskreemil siledam paista ja pikendab ka selle püsivust."

5. Kasuta kinnitusspreid enne jumestuskreemi

Sarnaselt eelnevale soovitas üks kasutaja spreitada nahale Urban Decay All Night fikseerimisspreid enne jumestuskreemi kasutamist: "Mu jumestuskreem püsib paremini, kui naha ja jumestuskreemi vahel on barjäär (eriti aknega) ning mu nahk näeb välja tervem ja poorid vähem nähtavad." Ta lisas, et nii töötab see toode nagu meigialuskreem.

6. Kasuta huulepliiatsit enne huulepulka

See on üks vana trikk, aga nii hea, et kordame üle. Üks Redditi kasutaja soovitab kõigil investeerida huulepliiatsisse, kui soovid, et su huulepulk püsiks kaua. "Värvi oma huuled kõigepealt punase huulepliiatsiga ja alles siis kanna neile punast huulepulka," postitas ta.

Allikas: Daily Mail