“Maailmas on kolm miljonit naist, kes ei näe välja kui supermodellid, ja kõigest kaheksa, kes näevad,” kõlab Body Shopi hüüdluse.

Täpselt nii! Kõik ülejäänud naised peaksid ajama end sirgu ja demonstreerima oma suurepäraseid kehavorme, selle asemel, et end dieetidega näljutada ja oma vorme varjata. Keegi ei peaks suutma panna meid häbenema keha, mis teeb meid ilusaks, naiselikuks ja ainulaadseks.

Minu meelest on ülim aeg järgida Jennifer Lopezi eeskuju ja öelda: “Mul on tagumik ja see meeldib mulle ning teil tuleb sellega leppida.” (Ja nagu te teate, on Lopez regulaarselt “maailma kõige ilusamate naiste” pingeridades.)

Naiste kehad on loodud olema vormikad. Meil peavadki olema armurõngad ning õõtsuvad rinnad. Me ei pea nägema välja kui Calista Flockhart ning piinama end anoreksiaga, et oma enesehinnangut tõsta.

On üldteada fakt, et Marilyn Monroe mõjus meestele vastupandamatult ning see ekraanisireen ei olnud mingi Kate Moss. Ta ei olnud ülekaaluline, aga ta oli vormikas mehi põlvest nõrgaks võtva liivakella figuuriga.

Vaadake neid suurepäraseid aktimodelle, kelle Titian ja Rubens on surematuks maalinud. Nad ei ole ainult vormikad, nad on suisa töntsakad — kuna neil päevil peeti väga heaks asjaks, kui sul oli natuke liha luudel.

Miks me ennast piitsutame, kui me ei mahu meelevaldsete iluetalonide raamesse? Ei ole midagi atraktiivsemat kui naine, kes tunneb iseenda üle uhkust, on rahul oma keha ja oma eluga.

Ärge lugege iluajakirju, nad panevad teid end vaid inetuna tundma.

Tõelie ilu ei tähenda otsekui kivist välja raiutud põsesarnu ega Barbie-nuku keha. Ja isegi kui te peate seda ilusaks, et tee ebakindlus ning neurootiline mure oma välimuse pärast teie puusi kitsamaks. Ei ole midagi köitvamat kui naine, kellel jagub enesekindlust, et olla rahul sellega, milline ta välja näeb.