1. Anna kulmudele volüümi

Vaatad peeglisse ja ei saa päris täpselt aru, kus su kulmud asuvad? Sel juhul on aeg lasta näpuotsale natukene kuivšampooni ja tõmmata sõrmega üle kulmude. Nii annad neile volüümi ja fikseerid omapäi asetsevad karvad.

2. Kata oma värvitud juuste väljakasv

Kuivšampoone leidub poes mitmes erinevas toonis. Kui su juuksevärv on hakanud inetult välja kasvama ja juuksur on puhkusel, siis ole nutikas — peida esimesed loomuliku juuksevärvi alged tooniva šampooniga.

3. Salguta ja tooni

Kui valid enda juuksevärvile sarnase tooni, siis saad kuivšampooniga edukalt ka oma juustele heledamaid või tumedamaid salke teha. Muidugi ei tasu olla liiga ekstreemne, heledapäised võiksid ikkagi brünettidele mõeldud toonidest eemale hoida. Küll aga paar tooni heledam või tumedam värv võib juuksed mõningaid salke toonitades tõeliselt elama panna.

4. Abi punumisel

Puhtaid juukseid patsi punuda on tõeline tüütus — nad libisevad eest ära ja on liiga pehmed. Lase oma kiharad õrna kuivšampooni kihiga üle ja saad vajaliku tekstuuri, mis patsi kuju hoida aitab.

5. Kuhu kadus volüüm?

Vahel võime me kõik tõelised ludupead välja näha. Sel puhul ei pea juustesse toppima sadu erinevaid volüümiandvaid tooteid, piisab ainult kuivšampoonist. Piserda või kanna kuivadele seda juuksejuurtele ja pilt peeglis muutub üsna ruttu.

6. Väike alternatiiv juukselakile

Kuivšampoon lisab nii volüümi kui ka aitab juustel paigal püsida. Kanna seda veidi juustele ning keeruta seeläbi salkusid ümber oma sõrmede. Tulemuseks on ilusad loomulikud lained.

7. Tupeerimine

Enne kui alustad tupeerimist, kanna juustele ka kiht kuivšampooni. Nii saad pikema püsivuse.

8. Hoia juukseklambrid paigal

Kui tihti oled sattunud olukorda, kus hommikul ideaalselt sätitud juukseklamber asub paari tunni möödudes pea teises pooles? Sellise olukorra vältimiseks tasub juukseklambrid enne kinnitamist kuivšampooniga üle töödelda. Nii püsivad nad kauem paigal.

9. Nägemist, rasused juuksed!

Suvisel ajal võivad näo ümbruses olevad juuksekarvad muutuda kiiresti rasuseks. Väldi seda olukorda juba eos ja kasuta kuivšampooni!

10. Seksikas hommikune soeng

Kui sul on lühemad juuksed, siis saad vaha asemel tekstuuri andmiseks juustele kuivšampooni lisada. Saavutad mõnusa ja seksika hommikuse välimuse.

11. Päästa oma ketsid

Vahel võib ikka juhtuda, et jalad hakkavad palaval päeval higistama. Selleks, et su ketsid halba lõhna eritama ei hakkaks, lase nende sisu õhtul kuivšampooniga üle. Hommikul raputa ülejäägid välja ja su jalavarjud on nagu uued!

12. Mis halvasti, see uuesti!

Soeng ei tulnud välja. Ära muretse! Kanna juustele natukene kuivšampooni, föönita ja harja samaaegselt ning su kiharad on jälle sättimiseks valmis.

13. Soovid matti tulemust?

Selleks, et juustelt üleliigset sära eemale peletada, kanna juustele kiht kuivšampooni.

14. Palaval suvepäeval väldi liigset higistamist

kandes enda reite sisekülgedele ja alaseljale natukene kuivšampooni.

15. Puhasta vaipa!

See imepärane leiutis on ka suurepärane vaibapuhasti. Kui sul on põrandakaunistusel mõni õline plekk, siis kanna sellele kuivšampooni, lase umbes 20 minutit mõjuda ning siis tõmba tolmuimejaga piirkond üle.

16. Käed higistavad?

Sel juhul kanna ka oma kätele natukene kuivšampooni. Eriti kasulik on seda teha näiteks enne joogatundi. Nii võid kindel olla, et sa ei hakka kuskile libisema.

Allikas: Yahoo Shine

Vaata ka: