Võiks öelda, et just Kimi riietumise koha pealt on Kanye tõeline kontrollfriik ja paljud inimesed ka teavad, kuidas mehe missiooniks oli 2012. aastal, kui nende suhe algas, muuta naise stiili täielikult. "Ma arvasin alati, et mul on päris kena stiil, aga mu abikaasa teatas mulle, et see on kohutav," meenutab Kardashian. "Ta oli selle teemaga väga armas ja koristas kogu mu kapi ära."

Kim Kardashian aastal 2009

Kardashianil tundub olevat omamoodi definitsioon sõnadele "väga armas", sest tegelikult viskas West kõik riided, mis talle Kimi kapis ei meeldinud, minema ja vahel oli naine seetõttu lausa pisarates. "Mul oli umbes 250 paari kingi ja kui koristamine oli lõpule viidud, oli neist alles vaid kaks paari ja ma nutsin," räägib Kardashian. Samal ajal, kui paar viibis korvpallimängul, lasi West oma alluvatel visata minema ka kõik Kimi riided ja asendada need enda poolt välja valitud disainerite loominguga. Mehe õnneks ei olnud naine selle üle üldse pahane: "Seal oli riiulite viisi selliste disainerite riideid, kellest ma enne kuulnudki polnud, nagu Lanvin ja Givenchy," meenutab Kim. "Ma tahtsin õppida ja tema tahtis mind õpetada."

Kimi muutmine ei olnud Westi jaoks aga üldse nii lihtne, sest Pariisi külastades avastas paarike, et tuntud disainerid ei soovinud Kim'i selga oma riideid lasta. Ainus, kes seda tegema oli nõus, oli tolleaegne Givenchy moemaja peadisainer Riccardo Tisci, kes väärib ka kiidusõnu selle eest, kui stiilne Kardashian täna välja näeb. "Ta oli esimene inimene, kes mulle võimaluse andis ja õpetas mulle nii palju," räägib Kim. Sealt edasi lõi naine lähedased suhted ka Balmain'i peadisaineri Olivier Rousteingiga ja kuna Kim ei mahtunud brändi loomingusse, hakkas moemaja looma ka riideid kurvikamatele naistele.

Tänaseks päevaks on Kim üks maailma stiilsemaid naisi ja ka nende viieaastasest tütrest North Westist on saanud omavanuste seas tõeline stiiliikoon.

Seega, mõnikord võiks ehk oma meest kuulata küll, kui ta palub sul mõnda kleiti või pluusi mitte kanda, sest see on kole?

Allikas: W Magazine