Gwyneth Paltrow soovitab kohviga klistiiri teha

Näitlejannal on oma elustiililehekülg Goop, kus hiljuti ilmus detailne õpetus, kuidas endale kohviga klistiiri teha, et puhastada pärakut ja maksa. Väidetavalt puhastab protseduur keha vähki tekitavatest toksiinidest ning muidugi alandab kaalu ka. See käib umbes nii: keedad valmis kannutäie kohvi, pistad endale vooliku tagumikku ning kallad läbi vooliku endale kohvi sisse.

Kõlab ju ahvatlevalt, kas pole…

Igal juhul kinnitab dr Streicher Daily Mailis, et see protseduur on täiesti mõttetu ja pigem hoopis kahjulik. Kohv võib su siseelunditele põletusi tekitada ja klistiirivoolik võib sooltesse auke teha. Ning sel moel bakterite kehast välja uhumine võib häirida organismi normaalset tasakaalu ja selle põletikele ja infektsioonidele veelgi vastuvõtlikumaks teha.

Khloe Kardashian armastab oma väliseid suguelundeid kosmeetiliste salvrättidega puhastada

Kõlab mugavalt, et pesemise asemel tõmbad aga intiimpiirkonna salvrätiga üle ja korras ongi. Streicher aga selgitab, et kui su suguelundid haisevad, ei ole probleem tavaliselt hügieenis vaid tegu on mingi haigusega, millest niiske lapiga pühkides lahti ei saa. “Kui sul on halb hingeõhk ja sa püüad seda lahendada näo puhtaks pesemisega, siis võid ju isegi arvata, et näonahk jääb ikka haisema,” ütleb arst.

Rätikud võivad hoopis ph-tasakaalu rikkuda ning põhjustada ärritust ja sügelust. Samuti annavad lapid võimaluse probleemi tegelikku põhjust eirata — kui väljas puhtaks teed, siis hetkeks justkui ei haise ja kõik paistab korras olevat.

Nii et kui midagi kahtlast on, siis vana hea pesemine ikka töötab kõige paremini. Ja külasta arsti!


Shailene Woodley arvab, et vagiina päevitamine päästab tupeseenest

Ühes intervjuus teatas Emmyle nomineeritud näitlejatar Shailene Woodley, et tema päevitab oma tuppe, lootes niimoodi pääseda tupepõletikest ja seenhaigustest. Tema loogika on see, et kuna ta oli kuskilt lugenud, et parim viis ennetada seenhaigusi on hoida D-vitamiinitase paigas ja seda teatavasti kõige paremini saab päikesest, siis tema päevitab oma tuppe.

Naistearsti hinnang on hävitav. Intiimkehaosade päevitamine ei aita mitte mingil moel seenhaigusi ära hoida, küll aga garanteerib päikesepõletuse ja pikemas perspektiivis ka nahavähi.


Kandi Burruss topib tuppe suhkrut, et see paremini lõhnaks

Laulja ja laulukirjuutaja Kandi Burruss soovitas tõsieluseriaalis, et kui intiimpiirkond haiseb, tuleb tuppe panna suhkrut, siis on tupp mõnusalt magus ja kleepuv. Ja naised hakkasidki seda tegema.

Naistearsti sõnul on see kõige kiirem viis endale tupeseen tekitada, sest suhkur on pärmseene lemmikasi ja kui seda on ohtralt, saab haigus kiiresti ja mugavalt levida.


Jessica Alba kandis pärast sünnitust kolm kuud korsertti, et kiiresti vormi saada

Ja mitte ainult üht, vaid ikka kaht korraga, et hästi kiiresti raseduseelne vorm saavutada. Ja nii öööl kui päeval. “Olin pidevalt higine ja see oli väga jõhker kogemus, millega igaüks toime ei tule, aga asi oli seda väärt,” kiitles ta.

Dr Streicher aga väidab, et korsetil puudub igasugune mõju naise füüsilisele vormile peale selle, et nad muudavad vöökoha hetkeliselt ja näiliselt saledamaks. Küll aga põhjustavad nad seedeprobleeme ja valusid. Korsett litsub siseorganid ebanormaalselt kokku ning takistab nende normaalset talitlust.

Nii et ära palun tee.