Ashley Judd
170 cm

Tema motivatsioon: Ajakirja People lugejate poolt nii 1996. kui 2000. aastal ilusaimaks inimeseks nimetatud Judd võib tunda sotsiaalset survet hoida end väga heas vormis. Võib vaid arvata, et ta toonuses lihased on tulnud kohusetundlikust treeningust Steve Kimi (kes treenib ka Laila Alid) käe all rollide jaoks sellistes filmides nagu Kiss the Girls, Eye of the Beholder, Double Jeopardy, High Crimes ja uus Catwoman.

Mida ta sööb: Lõunaosariiklase kõige nutikamad nipid puudutavad söömaaegu. Judd joob ainult toetemperatuuril vett, kuna on veendunud, et külma vett on raskem seedida, ka hoidub ta piimast. Kentucky ülikooli Phi Beta Kappa lõpetanud Judd joob ka orasheinamahla (maitseb hirmsana, aga on heade raviomadustega) ning sidruniga kuuma vett ja õnnistab toitu Tiibeti tarkustega.

Kuidas ta end liigutab: Kuigi teistele võib tunduda, et perekonna tuulepea on võidusõitjast abikaasa Dario Franchitti, on Judd väga seikluslik ning harrastab mägironimist, mägijalgrattaga sõitmist ja jooksmist.
Ta külastab ka Brasiilia ravilat, mille menüü sisaldab vaid 1200 kalorit päevas, tegevused ulatuvad aga süstasõidust joogani.

Mida ta ütleb: kunagi lihasöömisest hoidunud Judd on nüüd niisama innustunud lihasööja kui kõik teised: “Kõik sai alguse sellest, et ma tahtsin New Yorgi biifsteeki ja sõin selle ära.”