Koreast pärit ilutooted on erilised oma innovaatiliste ja efektiivsete koostisosade poolest nagu näiteks teolima, herilaste mürk ja kasemahl.

  • Niatsiinamiid — tuntud ka kui vitamiin B3, efektiivne naha taastaja.
  • Centella asiatica — soodustab kudede taastumist ja kollageeni tootlust.
  • Kasemahl — vee asemel hakatud koostisosana kasutama, sest sisaldab palju vitamiine ja mineraale.
  • Teolima — aitab nahas niiskust lukustada, taastada naharakke ja võitleb naha vananemise vastu.

Sageli kasutatakse neis toodetes ka antioksüdante, mis on põletikuvastase toimega ning aitavad naha vananemise vastu.

Koreas on väga olulisel kohal veel keskkonnateadlikkus ja efektiivsed toimeained, mida on võimalik loodusest leida. Samuti on suureks tõmbenumbriks väga hea hinna-kvaliteedi suhe.

Tihtipeale võib leida just Korea ilubrändide tooteid erilistes pakendites, kuna konkurents on tihe ning silma peab riiulitelt paistma.

Rituaalid on pikad ja põhjalikud

Korea kultuuris on suur rõhk olla oma parim igas elu valdkonnas, sealjuures ka näha välja enda parim versioon. Seetõttu õpetatakse juba noorest east nii tüdrukuid kui ka poisse oma naha eest hoolt kandma. Ja nii võib tunduda Korea ilurutiin ilmatu pikk, sest sageli kasutatakse mitmesammulisi rituaale, millest on küll erinevaid verioone, aga tegevused jäävad üldpildis samaks.

Igal sammul on oma olulisus naha üldiseks heaoluks:

  1. 5 sammu rituaal — näopesu veega, toonik, seerum, silmakreem, näokreem SPFiga.
  2. 8 sammu rituaal — näopesu veega, toonik, essents, ampullid (nagu seerum aga tugevama konsentraadiga), seerum, silmakreem, näokreem, SPF.
  3. Õhtune 10 sammu rituaal — õlibaasil näopuhastaja, veebaasil näopuhastaja, koorija, toonik, essents, ampullid, seerum, kangasmask, silmakreem, näokreem SPFiga.

Rituaalides läbiv käik on siiski puhastada nahk, toita, niisutada ja väga olulisel kohal on Korea näohoolduses päikesekaitse.

Popid kangasmaskid

Populaarseimad tooted Korea näohoolduses, mis laialdasemalt levima hakanud, on kangasmaskid, BB ja CC kreemid. Üha enam näeb ka kuulsuseid postitamas sotsiaalmeedias on ilurutiinidest kasutades just näiteks erinevad kangasmaske. Paljud staarid, näiteks Emma Roberts, Jessica Alba, Lady Gaga ja Kate Hudson on just näidanud oma armastust Korea kosmeetika vastu.

Hetke kõige populaarsemaks Lõuna-Korea iluguruks ja trendiloojaks peetakse naist nimega Pony, pärisnimega Hye-Min Park. Pony jagab internetis üle neljale miljonile jälgijale oma igapäevaseid ilurutiine ning erinevaid meigiõpetusi.