Lavendel

Imelise lõhnaga, siluv ja rahustav ja tõenäoliselt üks parimaid naturaalseid õlisid su juustele! Juuksetüüpi lavendliõli ei küsi, see sobib kõigile. Lavendel on nii naha- kui juuksehoolduses kõrgelt hinnatud, ime siis, et seda on pistetud lugematul arvul tuubidesse ja potsikutesse. See ennetab juuste väljalangemist, aitab võimalike nahaprobleemidega võidelda ja kaotab liigse rasu. Küll aga tasuks osta lavendliõli puhtal ja naturaalsel kujul — see lavendel, mida jaemüügis saadaolevatesse toodetesse pannakse ei ole nii puhas ja tõhus.

Kasutamine: masseeri peanahale üksi või koos teiste õlidega

Rosmariin

Naturaalsed juuksehooldustooted sisaldavad tihti rosmariini. Lisaks heale lõhnale on see antibakteriaalne, võitleb kõikvõimalike seente vastu ja on seega imeline ravi nahaprobleemide korral. See aitab ka hallidel/väsinud juustel loomuliku volüümi tagasi saada ning juuksevärvil särada.

Kasutamine: masseeri peanahale üksi või koos teiste õlidega

Riitsinusõli

Kastoorõli ehk riitsinusõli on riitsinuse seemnetest saadud kollakas kuivamatu õli. Tõsi, üht tüüpi (kastoorõli) kasutatakse naturaalse kõhulahtistina, kuid riitsinusõli pannakse ripsmetele, juustele ja miks mitte ka kulmudele, et need oleksid tugevamad, tihedamad ja läikivamad. Lisaks juustele sobib seda kasutada ka küüntel, nahaärritustel… Riitsinusõlil on lõputult kasutamisvõimalusi.

Kasutamine: masseeri peanahale, et kiirendada juuksekasvu; ripsmetele ja kulmudele, et need oleks tugevamad ja tihedamad; küüntele tugevuse ja läike andmiseks

Salvei

Salveiõli juustele kandmine võib neid pisut tumedamaks muuta, nii et iseäranis hästi sobib seda kasutada neil, kes tahavad halle juukseid vaos hoida. Salveiõlil on samuti antibakteriaalne ja seente vastu võitlev toime, ühtlasi annab see su juustele jõudu ja läiget.

Kasutamine: lisa seda juustesse üksi või koos teiste õlidega

Porgandiõli

Nii nagu riitsinusõlil, on ka porgandiõlil tohutult otstarbeid. Seda võib kasutada näol naha seisukorra parandamiseks ja jume andmiseks, iseäranis hästi sobib porgandiõli kuivemale ja vanemale nahale. Juustele lisab see tohutult läiget ja elujõudu.

Kasutamine: masseeri peanahale, kiirendamaks juuksekasvu; kasuta juukseotstes niisutamiseks

Jojobaõli

Jojobaõli saab kasutada juustesse jäetava palsamina, läiget andva seerumina, ravina kergesti katkevatele juustele. Jojobaõli niisutab peanahka ja aitab ennetada kõõma teket.

Kasutamine: Lisa paar tilka teiste õlide juurde ja masseeri peanahale/juukseotstele