Pehmed ja malbed huuled

Oled kindlasti märganud, kui hästi sobivad päevitunud ja oliivikarva jumega naistele fuksiaroosad ja veinipunased huuled. Kahvatu jumega naistele sobivad aga pehmed roosad ja aprikoosikarva toonid.

Kahvatud toonid silmadel

Vali lauvärvid, mis on sama kahvatud ja silmapaistmatud kui su jume — šampanjatoonid, hallid ja heleroosad värvid on kindel minek.

Ära unusta põsepuna

Põsepuna on sinu parim sõber. See paneb su näo justkui elama, ent ole siiski pigem tagasihoidlik. Kahvaturoosad ning virsiku- ja aprikoosikarva põsepunad teevad su portselanjumele kauni komplimendi.

Tume ripsmetušš

Portselanjume omanikud võivad julgelt kanda nii tumedat ripsmetušši kui võimalik — see on kindel viis, kuidas endale pisut draamat lubada. Väldi sinakaid ja lillakaid ripsmetušše — need ei ole sulle loodud.

Vedel silmalainer

Vedel silmalainer ei mõju kahvatu jume kõrval nii äkilisena. Nagu juba eelnevas punktis mainitud — sinu tagasihoidlik nahatoon laseb sul tegelikult mitmete asjadega julgemini katsetada. Miks mitte proovida n-ö kassisilma meiki? Vedela laineriga on seda äärmiselt lihtne teha.

Milliseid värve vältida?

Igal nahatoonil on omad värvid ja varjundid, millest tasuks eemale hoida. Sinul on nendeks erksad sinised, roosad ja pruunid silmadel ja liiga pronksjad ja soojad põsepunad. Iseäranis ettevaatlik ole päikesepuudriga — see on loodud pigem päevitunud jume rõhutamiseks, kui selle tekitamiseks.

LOE KA:

Allikas: allwomenstalk