Minu probleemiks on katkised juukseotsad. Lõikan küll oma juukseid tihti, kuid natukese aja pärast on otsad jälle katki. Ma ei saa ju neid lõpmatuseni nii tihti lõigata, muidu on mul varsti poisipea. Mida peaks tegema?


Kuivad ja katkised juukseotsad teevad muret paljudele. Proovi spetsiaalseid juukseotsa ravivahendeid, mida võib vajadusel kasutada kas või mitu korda päevas:
"Goldwell"-"Split End Serum"
"Schwarzkopf"-"Act Sealed Ends"

Juuksed on kevade saabudes muutunud hapramaks ja kuivaks. Samuti tuleb kammides tunduvalt rohkem juukseid ära. Lõikusel käin küll regulaarselt. Kas oskate soovitada mingeid häid tooteid, mis elustaksid juukseid, väldiksid päikesekahjustusi ja kuivust?

Kevade saabudes oleks küll tark tegu soetada omale mõni päikesefiltriga juuksehooldusvahend.
Shampoon ja palsam ei olegi nii olulised, kui just vahendid, mida saab kasutada otse päikese käes olles. Näiteks spray-palsam või vaht-palsam, mida saab iga paari tunni tagant juustesse lisada. Igal juuksurisalongis müügil oleval sarjal on olemas ka spetsiaalne suvesari.
Kui juuksed on kammides veidi "lahti", siis on soovitav kasutada "Kaduse" "Mineral-tonicut", peanaha vereringe elustamiseks.

Kuidas saada endale selliseid (ajutisi) lokke, nagu oli Carriel, filmist "Sex and the City"?

Kui tahad saada sama pehmeid lokke kui Carriel, tee nii:
- pane kuivadess, värskelt pestud juustesse vahtu;
- keera juustess papiljotid (kõige suuremad);
- hoia umbes tund aega;
- juukseid lahti votes ära neid kammi, vaid tõmba vahaste sõrmedaga läbi juuste;
- pihusta soeng kegelt lakiga üle.
Kui väljas ei ole niiske, püsib selline soeng 2-3 päeva.

Vaata ka eelmist
Vaata järgmist

Saada oma küsimus