Kerit: “Tarbin rohkelt puu- ja juurvilju”
Minu parimad ilunipid on kindlasti uus lemmik kohvi-šokolaadi näo-ja kehakoorija, mis annab nahale suurepärase särava ja värske jume. Samuti joon rohkesti C-vitamiinist pungil olevaid smuutisid ja tarbin värskeid puu-ja juurvilju. Niimoodi ei pääse kevadväsimus mulle ligi!

Juustele annab särava ja ilusa väljanägemise kookosõlimask, mida teen korra nädalas. Ja kindlasti hoian end kursis moeuudistega, et näha kevadel värske ja moekas välja.

Esta: “Pidev enese eest hoolitsemine tasub ära”
Ilu tuleb turgutada nii seest kui väljast — ühelt poolt tervisliku toidu ja toidulisandite, spordi ja jalutamisega. Teisalt aga ilurituaalidega. Nõnda koorin nägu ja teen paar korda nädalas maske. Samuti värvin enda ripsmeid ja kulme keemiliselt.

Ma hoolitsen korralikult ka enda näonaha eest. Hommikuti ja õhtuti kasutan näovett, seerumit ja kreemi. Hommikuti meigin end kergelt ja kasutan kehakreemi. Kindlasti ei saa jätta mainimata ka juuksehooldust. Nõnda kasutan nii õli, vahtu, juuksepuudrit, lakki kui kuumakaitset. Ja loomulikult värvin juukseid.

Pidev enese eest hoolitsemine tasub ära, siinjuures tasub panustada kvaliteetsetele toodetele.

Marilyn: “Kannan kevadel uhkemaid ehteid”
Soovitan võtta eeskuju ümbritsevatest värvidest: kollane, roheline, sinine jne. Samuti tasub uurida enda garderoobi, ehk leidub seal mõni talvega unustatud pluus või sall. Ka teevad meele heaks ploomikarva huulepulk või ilusad uued saapad. Usu, sa oled need ära teeninud.

Mina kannan kevadel väga palju oma uhkemaid ehteid, mille olen pidude jaoks kuhugi kõrvale pannud. Nad annavad nii tohutult enesekindlust ja sära kogu välimusele, et inimesed ei saa silmi ära.

Ja mis kõige tähtsam: naeratus lööb hetkega särama.