Heidi: “Joon nõgeseteed!”
Esiteks kannan ma värvilisemaid riideid ja tagasihoidliku meigi asemel lähevad loosi näiteks roheline ja kollane lauvärv. Muidugi vajab näonahk koorimist, niisutamist ja mõnda värskendavat maski (näiteks kaerahelbe- maitsestamata jogurti).

Kõige tähtsam kevadine toiming on see, et joon iga päev nõgeseteed ja seda terve nädala vältel. Sealt saab palju vitamiine ja mineraalaineid. Kui nähtavale ilmuvad värsked nõgesed, kordan teekuuri juba nendega. Nimelt puhastab see taim verd ja mõjub positiivselt probleemsele näonahale.

Tuuli: “Poputan end kosmeetiku juures”
Kevadele aitab säravalt vastu astuda korralik niisutav näohooldus. Pikast talvest kahvatuks muutunud nahk on kindlasti ära teeninud ühe mõnusa pika poputamise kosmeetiku juures.

Koduseks kasutamisest soovitan sellel talvel enda jaoks avastatud kangast näomaske. Väga tõhusad kodused abimehed, kui iga kuu pole mahti kosmeetiku juures käia.

Ksenija: “Ilu peitub detailides”
Minu ilu saladus seisneb loomulikkuses ja värskuses. Selleks et olla ilusam, hakkasin trenni tegema, samuti muutsin toitumist ja võtan praegu vitamiine. See pole loomulikult veel kõik! Iga päev joon ma kaheksa klaasi vett ja üritan olla positiivne.

Mu ilu peitub ka detailides, naine peab olema hoolitsetud ja ma tegeleda iluprotsetuuride ja jumestamisega. Minu soovitus on lihtne: naine, kes naeratab teistele ja on lahke, ongi ilus. Ja seda on ka elu!