Pärast seda, kui ühe fotosessiooni jaoks grimeerija mehe otsaesisele juuksesalke lisama pidi, hakkas Tsetis võtma kiilanemisvastast ravimit nimega Propecia, mille võimalike kõrvalnähtudena võivad esineda libiido langemine ja impotentsus.

Tsetisel need kõrvalnähud just tekkisidki, aga sellegipoolest jätkas ta ravimi võtmist kuus aastat, sest karjäär oli talle olulisem. Ta oleks selle tõttu peaaegu jäänud ilma oma tüdruksõbrast, kes ilmselgelt ei olnud asjade käigu üle väga õnnelik — aga lõpuks ta ikkagi ei jätnud meest maha.

Tsetis tunnistab, et toona ei saanud ta aru, et nende tsölibaadiaastate jooksul tema enesekindlus mehena tohutult langes. Kolm aastat tagasi, kui ta seda mõistis, loobus ta lõpuks ravimist ja valis juuste asemel seksi.

Ja imede ime — mehe juuksepahmakas on ikka sama tihe kui ravimi võtmise ajal. Ilmselt sellepärast, et ta võtab mingit hirmkallist vitamiinikompleksi, aga ikkagi — nüüd on tema elus suurepärases vormis nii juuksed kui seks, nii et ega vist enam paremaks minna ei saa!

Vaata pilte Tsetisest ja tema juuksepahmakast SIIT!