DeSheli on välja arendanud tõhusa ja väga lihtsa noorendamise ja hooldamise programmi, olles mõelnud spetsiaalselt meestele. Komplekti kuuluvad vahendid näonaha, keha ja juuste eest hoolitsemiseks. Kõik need tooted aeglustavad vananemist, toidavad ja niisutavad nahka, tagades ühtlaselt selle kaitse, mille tulemusena muutub naha ja juuste välimus hoolitsetuks, pinguldatuks, nooruslikuks, terveks — atraktiivseks.

Mille poolest erineb meeste kosmeetika naistele suunatust?
Meeste kreemid erinevad eelkõige toodete pehme tekstuuri poolest. Ilmselt nõustute sellega, et mees ei hakka siluma nahka ja ootama 20 minutit, kuniks kreem imendub? Just sel põhjusel peab meestele mõeldud kreem imenduma kiiresti, olema kergesti sulava struktuuriga ning ei tohi jätta nahapinnale jälgi.

DeSheli meeste komplekt sisaldab 10 toodet, kuid täna toome välja tooted, mis on mõeldud raseerimiseks, näonahale ja juustele.

Raseerimiskreem S2 (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men S2 Cream Soothe Shave) on parim rahustav ja õrn hooldus tundlikule nahale. Juba väike kogus kreemi tagab optimaalse raseerimise, muutes tegevuse kergeks, sujuvaks ja meeldivaks.

Raseerimispalsam (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men After Shave ;Balm Sleek Corrector) taastab nahka raseerimisjärgselt. Rahustab, taastades vajaliku niiskustaseme ning samuti takistab punetuste ja ärrituste tekkimist.

Silmaümbruse geel (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men Freeze Contour Eye Gel) värskendab hetkega silmaümbruse piirkonda, silub miimilisi kortsukesi ning parandab naha niiskust hoidvaid omadusi.

Pinguldav näoseerum (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men Active Lift Facial Serum) takistab väliskeskkonna, aja ja gravitatsiooni negatiivset mõju, võitleb lõtvunud nahaga, taastades selle endise toonuse ja elastsuse.

Niisutav näokreem M2 (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men M2 Cream Masculine Moisturizer) muutustega tänu taimsele rakukompleksile FYTOTIGHTM. Kerge õhuline kreem aitab rahustada nahka, eemaldab punetused ja ärritused ning toidab ja niisutab sügavalt. Soodustab miimiliste kortsukeste silumist, vähendades nende sügavust.

Tugevdav šampoon (Men Gear Private Arsenal Men Complete Energize Hair Roots Strength Shampoo) on professionaalne vahend, mis puhastab õrnalt ja tõhusalt juukseid ja peanahka mustusest ning surnud epiteelkoerakkudest. Šampoon annab juustele terve välimuse, lisab volüümi, kiirendab juustekasvu.

Juuksejuuri tugevdav vahend (Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal Men Complete Control Hair Roots Strength Ampoule) — toniseeriv massaažiseade parandab füüsilise vibratsiooni ja massaaži abil peanaha vereringet, mis soodustab ampulli koostisesse kuuluvate väärtuslike elementide tõhusamat ja kiiremat imendumist.

Komplekt „Diamond Treasures Men Gear Private Arsenal“ arendati arvestades meeste naha eripärasid. See sisaldab tooteid naha ja juuste hooldamiseks, mis tugevdavad juuste folliikuleid, eemaldavad miimilisi kortse, niisutavad nahka, vähendavad tumedaid silmaaluseid, parandavad nahatooni ning vähendavad raseerimisjärgseid ärritusi.

DeSheli on ainulaadne ning eksklusiivne kosmeetika kaubamärk. Need toodetesarjad panevad sind tundma värskena, kauni ning õnnelikuna. Kõik tooted on valminud koostöös maailma juhtivate laboritega ning neid on korduvalt testitud erinevate maade kosmeetika instituutides.

DeSheli kosmeetilised vahendid kõrvaldavad probleemide tekkimise põhjused, omavad silmnähtavalt noorendavat mõju ning mis peamine — neid võib kasutada kodus, enda jaoks kõige sobivamal ajal.

Teil on suurepärane võimalus tutvuda Desheli kosmeetikaga tasuta näohoolduse protseduuri ajal meie ilusalongis. Aja broneerimiseks tuleb registreeruda DeSheli kodulehel www.desheli.ee või helistada telefonil 6 622 601.

Jaga
Kommentaarid