Kui loobud vaid ühest halvast harjumusest, siis olgu see ISEENDA MAHATEGEMINE
Sa ei pruugi sellest ju arugi saada, et end kritiseerid., kui liiga paljud meist teevad seda.
Aeg on see kohe lõpetada! Dr. Linda Papatopoulos ütleb, et hädapätakaks muutumise retsept on just enda mahategemine. Nii, et järgmisel korral, kui tunned, et tahaks endale öelda: “Ma olen nii paks, et keegi eti taha mind nagunii endale, ütle hoopis, ma olen ju visa inimene, nii et hakkan parema enesetunde nimel jõusaalis käima.”

Kui sul on vaid üks võimalus saada unistuste töökoht, siis ÄRA LEPI EITAVA VASTUSEGA
Unelmate töökoha saamine võib tunduda küll ebatõenäoline, kuid ära kaota lootust. Personaliekspert Cavid Bruce väidab, et pead lihtsalt järjekindel olema. Kui oled saatnud firmasse oma CV ja saanud äraütleva vastuse, küsi personaliosakonnalt, kas sul oleks ehk võimalik saada nende juures mõni muu töökoht, näiteks alustada uue töötaja asssistendina. Kui saad ikka eitava vastuse, küsi, kas võiksid äkki proovida saada kohale, mis aitaks sul sinu unistuste kohal vabanemisel sellele uuesti kandideerida. Kui vastus on ikka veel “ei”, palu ennast tööle võtta osalise tööajaga palgata praktikandina, kuni tekib tasustatud koht. Proovi olla mitte pealetükki ja häiriv, vaid lihtsalt entusiastlik. Pea meeles, et “ei” ei tähenda tegelikult absoluutset äraütlemist — nad lihtsalt ei taipa veel, kui hea töötaja sinust saaks. Nii et ära anna alla, kuni nad sellest aru saavad”, ütleb Bruce.

Kui saad mehe tähelepanu võitmiseks teha vaid üht asja, siis NAERA
Pole mingi kokkusattumus, et eranditult kõik internetis olevad tutvumiskuulutused seavad esimeseks nõudeks partnerile hea huumorimeele. Oskus naerda (ka enda üle ja olukordade üle, kuhu satud) on väga värskendav. “Inimesed muretsevad liiga palju selle üle, et nad võivad teistele tobedana näida,” ütleb dr Papadopoulos. Nii et järgmisel korral, kui mõni võluv mees tögab sind millegi pisut piinliku pärast, ära torma minema, vaid hakka naerma…