1. Kas Viviscal tabletid sobivad kasutada ka siis, kui otseselt juukseid palju välja ei lange, kuid sooviks, et juuksekasv oleks kiirem ja juuksestruktuur tugevam. Kas Viviscali tablettidele on ka mõni odavam alternatiiv?

Profülaktikaks on Viviscal tabletid head, kuid juuksestruktuuri parandamiseks leiate ka tõhusaimaid vahendeid: E-vitamiin ja kaltsium - parandavad oluliselt juuste, küünte seisukorda. Küsida salongidest (juuksuritelt) sobivaid tooteid. Üheselt on raske soovitada, firmadel on erinevad tooted.

2. Soovin endale hästi erksaid punaseid juukseid. Olen ise värvinud ja juuksurites ei ole soovitud tulemust saanud, juuksed lähevad ainult pruunikas-oranzhikaks. Üks juuksur arvas, et mu enda juuste loomulik pigment on kollane ja seetõttu raske soovitud värvi saada. Loomulik juuste toon on kartulikoorekarva - kas peaks enne blondeerima ja siis värvima? Mis firmadel on tõelisi kirkaid punaseid toone?

Kirka punase tooni saamiseks on variant esmalt juukseid blondeerida ja siis värvida soovitud tooniga. Kahjuks ei püsi värv juustel kaua, kuna blondeeritud juuksel puudub pigment.
Soovitan proovida Loreal professional või Wella sarja. Nendel on värvid, mis kantakse otse juustele ning tulemus on püsiv. Pigmente on küll erinevaid, kuid arvan, et soovitav värv on teostatav.
NB! Põhivärvi vahele vöib lisada erinevaid punaseid salke, mis ergastab tooni veelgi!

3. Tegin 2 aastat tagasi omale väga ilusad lokid, mis püsisid väga hästi sees 1, 5 aastat, siis aga tüdinesin neist ja lõikasin ära, kui juuksed olid juba piisavalt pikad ja lokk välja kasvanud. Nüüd sel suvel tuli jälle tahtmine end kräsuseks ajada. Mul olid väga terved ja paksud juuksed ning esimesel korral tehti mulle väga lahja vedelikuga ja juuksed jäid ikka pähe ning ilusti lokki. Sel suvel rikuti mul aga lokid ära, kuna juuksur pani vist vale koostise - ühesõnaga ta kõrvetas mu juuksed ära ning nüüd olen nagu kahupea.
Kas nüüd pean oma juuksed maha lõikama, et saavutada oma loomuliku juuste sirgust või saab neid lokke ka mingisuguse protseduuriga maha võtta? Kas see on väga juukseid kahjustav või on parem, kui ma lepin sellega, et mu juuksed kukuvad välja ( ka pesemisel) ja lasen neil välja kasvada ja siis lõigata? Praegusel hetkel kasutan Gliss Guri sarjast sampooni, palsamit ja ka juustesse jäätavat palsamit, kuid juuksed siiski ei näita mingisugust elujõudu ja on väga tuhmid. Kasutasin seda toodet ka eelmiste lokkide puhul ning see toimis ja lokid olid perfektsed.

Keemilise lokiga kõrvetatud juukseid enam oluliselt parandada ei saa. Kui, siis ainult pisut turgutada. Selleks peaksite valima keemilisele lokile mõeldud professionaalseid tooteid - salongikaupu, kuna need on välja töötatud spetsiaalselt loki poolt rikutud juustele ning parandavad oluliselt nende seisukorda. Protseduur, mis eemaldab juustest loki, on väga kahjulik ja rikub need lõplikult. Soovitan teil juukseid tihemini lõigata ja kasutada vähemalt kord nädalas niisutavat maski.
NB! Olen päris kindel, et teie juuksed ei kuku välja, vaid murduvad, kuna struktuur on tugevasti kahjustatud.

4. Mul on viimased 15 aastat olnud pikad tumedad juuksed. Varem värvisin neid, aga nüüd pole aastajagu enam värvinud. Peale pesu on juuksed kuivad, takused ja karvased, lisaks langeb neid välja liiga palju, ja seda juba aasta aega. Varem kasutasin Loreali värvitud juustele mõeldud shampooni, mis oli aastaid ainuke, mis sobis.
Nüüd vahetasin selle välja, aga ükski teine ei näi sobivat. Isegi mitte apteegist ostetud hiniiniga juuste väljalangemise vastane shampoon ja palsam. Mitte ei taha juukseid maha lõigata. Kas võib tegemist olla juuste väsimisega? Mis võiks olla abiks?

Juuste “väsimuse” pärast ei ole teil vaja muretseda. Väljalangemine juuste pikkuse tõttu on müüt, millel pole alust. Probleem algab kuskilt mujalt (ravimid, stress ja muu sarnane). Ka värvimine ei ole pöhjuseks. Takused ja kuivad juuksed saab terveks ravida, sobivad näiteks niisutavad maskid. Kindlasti tuleks kasutada igal pesukorral palsamit. Ja maski kord nädalas vähemalt!

Kui oma juustest tõeliselt hoolite , kasutage profi tooteid. Lorealil on shampoon Bain Prevention, mis takistab väljalangemist ja hooldab juukseid. Kuurina soovitan aminexsil ampulle (väga tõhus toode). Peatab väljalangemise ja soodustab juuste kasvu. Värvimiseks Richesse kergvärv, mis hooldab ja ravib väsinud juukseid.

5. Küsin kindlasti juba mitu korda küsitud küsimuse - kui pikad peavad oma juuksed olema, et üldse mingitest pikendustest rääkida? Kas poisipea tuleb ka kõne alla - ma mõtlen mingit tihendust vm?

Pikendust saab teha, kui juuksed on vähemalt 10 cm pikad. Poisipeale pikendust väga ei soovita. Kinnitus vöib jääda näha ning soengu tegemine muutub raskeks. Huvi korral soovitan pöörduda salongi ja konsulteerida juuksuriga. Võimalusi on palju ja võimalik, et pikendus teostatav. Näiteks Käärkäe salongis on konsultatsioon täiesti tasuta.

6. Mul on väga peene karvaga pehme juus, nagu titel, mis on ilma viimistlusvahenditeta täiesti ludu. Aga isegi midagi pähe pannes kaovad meie niiskes kliimas sinna koolutajaga tehtud lokid momentaalselt, kui välja minna. Kas on mingit head vahendit, mis aitaks juustel püsida ja samas ei teeks neid raskeks?

Kiidan väga Loreali profi juurevahtu. Seda kasutatakse juurele ja juuste kogu pikkusele – kerge ja mugav. Lisab volüümi ning annab tugeva põhja soengule. Niiskuse vastu soovitan veel niiskuskindlat lakki. Paduvihmas tooted küll ei tööta, kuid see on ka ilmselge. Juurevahul on ka põnev omadus - juukseid saab ilma tangitamata lokiliseks ajada. Sealjuures toode pole juustel tuntav!

Salong Käärkäsi,
Tallinn, Tatari 6,
6 277 580