• Peamised juuste väljalangemise põhjused on seotud toitumisega. Võtke see vaev ja selgitage välja, kas olete mõne toiduaine suhtes allergiline, piirake E-ainete osakaalu oma menüüs, sööge vähem valmis- ja kiirtoite ning jooge palju vett.

  • Võtke rohkem aega enese ja oma lähedaste jaoks, sest juuksejuure seisundi järgi saab tuvastada isegi selle, kas kannatate stressi käes.

  • Liikuge palju, tehke trenni.

  • Kahjulikult võib mõjuda ka juuste igapäevane pesemine! Normaalne on pesta juukseid paar korda nädalas ja kasutada võimalikult looduslikke hooldusvahendeid. Hull keemiahunniku pähemätsimine ei mõju hästi!

    Milline on terve juus?

    Juukseuurija juurde võivad tulla ka need, kellel pole juustega mingit probleemi. Nimelt saab juuste kaudu hinnata organismi üldist tervislikku seisundit. Näiteks paljastab uuring kohe ebaõige toitumise ja stressiga seonduvad probleemid.

  • Terve juur. Kui juuksejuur ümar ja korrapärane, on organism terve.

  • Stress. Kui juuksejuurele on tekkinud spetsiifilised mustad vaod, siis kannatate stressi all.

  • Piimatundlik. Kui juuksejuur on habras ja hargnenud, siis võiksite oma menüüst välja jätta piimatooted.

    Kuidas juuksejuurt analüüsitakse?

    Esiteks peab abivajaja täitma Juukse Akadeemias põhjaliku ankeedi, kuhu tuleb kirja panna hunnik infot, alates kasutatavatest juuksehooldusvahenditest, tarvitatavatest ravimitest ja lõpetades toitumisharjumustega.

    Kui ankeet täidetud, võtab juukseuurija kliendi pea eri piirkondadest 50–100 juuksekarva ning uurib neid ning nende juuri neljasajakordse suurenduse all. See võtab aega umbes kolm tundi, mille jooksul selgitab juukseuurija, mida ta mikroskoobi all näeb ning miks üks või teine juuksejuur on just selline, nagu on. Klient saab mikroskoobi all avanevat pilti vaadata kõrvalasuvalt ekraanilt.

    Uurimisprotseduuri lõpus antakse kliendile kaasa analüüsi tulemused ja juhised, mis sisaldab infot soovitavatest vitamiinidest kuni toitumisõpetusteni välja.