Vahatamine

Olenevalt inimesest võib vahatatud nabaalune lausa 5-6 nädalat sile püsida. Üsna muretu lahendus, kui niiviisi mõelda. Samas tuleb arvestada sellega, et enne uut salongikülastust tuleb karvadel jälle kasvada lasta. Enne vahatama minemist tuleb kindlasti ka nahka koorida, et karvade sissekasvamist vältida. Arvesta ka sellega, et pärast ilusalongist tulekut võiks sul seljas olla puhas puuvillane pesu, see on nahale kõige mugavam.

Enne vahekorda astumist peaks ka kindlasti vahatamise ja voodissehüppamise vahel olema vähemalt 24 tundi, nii väldid ohtu mingisse põletikku nakatuda.

Raseerimine

Raseerimine on ajutine lahendus. Enamasti on juba paari päeva möödudes karvatüükad jälle püsti ja piirkond ei ole enam niivõrd sile. Seega, kui plaanid mõne mehega voodirõõme nautida, siis pea seda meeles. Kindlasti tuleks kasutada ka õigeid tooteid — korralikku raseerimisvahtu või -geeli ja iga kord ka uut žiletti. Kõige parem on end raseerida sooja duši all ja auravas ruumis ja pärast seda, kui nahk on kooritud. Nii saad kõige nahalähedasema lõikuse.

Laserteraapia

Laserteraapia nõuab tõelist pühendumist ja paksu rahakotti. Arvesta, et täiesti sileda ja püsiva tulemuse saamiseks peaksid sa käima vähemalt 6-8 sessioonil iga kuue kuni kaheksa nädala tagant. See tagab küll enamasti püsiva tulemuse, kuid mõni inimene peab ka pärast ka kõiki neid sessioone paar korda aastas siiski ilusalongi külastama, et kõik uuesti üle käia.

Nii nagu vahatamisega, peaks ka laserteraapia puhul pärast ilusalongi külastamist vähemalt 24 tundi seksipausi tegema. Samuti tuleks selle aja jooksul kaarega mööda käia jõusaalidest. Kui end higistama ajad, võib põletik tekkida.

Kuidas sina oma bikiinipiirkonda trimmid? Kas eelistad raseerimist, vahatamist või oled hoopiski laserteraapia austaja?