Itaalia juuksehooldussari Placent Activ koosneb neljast tootest: juuksekasvu soodustavast šampoonist, palsamist, ampullidest ja juuksevitamiinidest. Uudisena on lisandunud ka ripsmete kasvu kiirendav ripsmeseerum. Placent Activi brändisaadikuks on Eesti üks mõjukaim sotsiaalmeediainfluencer Katri Palm, kel Instagramis jälgijaid üle 70 000.

Placent Activ

Katri on kasutanud kogu sarja umbes pool aastat, kuid nägi tulemusi juuste sära näol üsna kohe pärast toodete kasutama hakkamist. “Märkasin, et “beebijuukseid” tuleb üha enam juurde,” ütleb Katri. Oma üldistest ilurituaalidest räägib Katri, et ei lähe kunagi magama puhastamata nägu mitsellaarveega ning igapäevase meigi puhul lähtub printsiibist “mida vähem, seda parem”. Nagu öeldud, hoiab ta juukseid korras Placent Activi toodetega, soovitades neid kõigile, kel iha pikemate ja tervemate juuste järele, ning kasutab pärast iga pesu juukseõli. Lisaks testib Katri usinalt ka äsja turule tulnud ripsmeseerumit ning ootab põnevusega tulemusi.

Placent Activ

Itaalias toodetud sarja kõigi toodete koostises sisalduv 100% naturaalne platsentaekstrakt toidab ja tugevdab juukseid, aitab kaitsta neid keskkonna mõjude eest, parandab peanaha niiskustasakaalu ja elastsust, pidurdab juuste väljalangemist ning samal ajal soodustab nende kasvu. Kõik tooted on parabeeni-, silikooni-, mineraalõli- ja värvainetevabad. 10 aastat tagasi tulid Placent Activ Milano sarjast Eestis esimesena turule juuksekasvu soodustavad ampullid, mis on loodud kõikidele juuksetüüpidele, kuid on eriti soovitatavad õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul. Tänu koostises olevale platsentaekstraktile aitab toode vältida juuste väljalangemist.

Placent Activ Milano tooteid leiad apteekidest, Stockmanni Kaubamajast, lisaks veebipoest www.aravon.ee.
Jälgi sotsiaalmeedias: IG @placentactivmilano
Facebook: Placent Activ Milano