Taas on Moekuulutaja laval värskeim ja trendikam algava hooaja mood nii naistele, meestele kui ka lastele. Moeetenduste põneva valiku on kokku pannud stilistid Britta Laumets, Kirsi Altjõe ning Liis Plato. Tõeliselt erilise koosluse toob lavale stilist Piret Vapajeva, kelle show fookuses on efektsed peakatted sellistelt tuntud tegijatelt nagu Liisi Eesmaa, Piret Ilves, Ülle Pohjanheimo, Tanel Veenre, Britt Samoson ja paljud teised.

Muusikalist naudingut pakub kuulajatele Vanemuise Big Band Tartu ning solistidena astuvad üles Gerli Padar ja Kristjan Ilumäe. Gerli on muusikalist kogemust ammutanud mitmest valdkonnast − Vanemuise teatri muusikalilavalt kuni Eurovisioonini. Kristjan on tõusev täht Eesti jazzitaevas — tal on diplomid Georg Otsa nimelisest muusikakoolist ja Viljandi kultuuriakadeemiast ning hetkel tudeerib ta Amsterdami konservatooriumis. Moekuulutaja laval kõlavad Sinatra ja Fitzgeraldi tuntuimad hitid, sekka loomulikult ka muid teoseid.

Moekuulutaja päevajuhtideks on armastatud näitlejanna Inga Lunge ning meelelahutaja Tauri Tallermaa.

Moekuulutaja ajakava

Reede, 16. oktoober

16.00 Naiste ja meeste sügistrendide moeetendus (stilist Britta Laumets)
16.30 Vanemuise Big Band
17.00 Lastemoe etendus (stilist Kirsi Altjõe)
17.30 Vanemuise Big Band
18.00 Kaubamaja moeetendus (stilist Liis Plato)

Laupäev, 17. oktoober

11.00 Lastemoe etendus (stilist Kirsi Altjõe)
11.30 Vanemuise Big Band
12.00 Naiste ja meeste sügistrendide moeetendus (stilist Britta Laumets)
12.30 Vanemuise Big Band
13.00 Kaubamaja moeetendus (stilist Liis Plato)
13.30 Vanemuise Big Band
14.00 Moeetendus “Peomõtted peas!” (stilist Piret Vapajeva)

Kõige värskemad meigitrendid toob teieni Max Factori peajumestuskunstnik Katrin Sangla, soengunõu jagab Wella Professionals ning uutest lõhnatrendidest räägib Helen Merila. Traditsiooniliselt leiab moeetenduste vahepeal aset ka palju mänge ja loosimisi.