Üritusega käib alati kaasas temaatiline dresscode, mis lubab välja astuda igapäevaraamidest ning näidata suunda elavale fantaasiale. Fookuses on kõik see, mis seob moodi — riided, parfüümid, meik, soengud…

Üritusele lisavad veel vürtsi meeletu Fashion-show Bazaar, hullutavad DJ’d, Freixenet’ vahuvein, särav host ning vaimustav seltskond.

Järgmine kauaoodatud üritus toimubki juba 29. aprillil. Õhtu särav host Kristiina Heinmets jäädvustab terava silma ja NOKIA telefoniga silmapaistvamad peotegelased.

Seekord on klubi Prive täis Hollywoodi sära ja glamuuri, sest läbivaks teemaks ning dress-codiks on ACCESS ALL AREAS, mille märksõnadeks dress to impress, glamour, shiny, VIP, show your attitude.

See on võimalus väljendada ennast vabalt kõigis moe variatsioonides. Näita, kes Sa oled ja otsi üles oma rabavad peokostüümid. Kombineeri neid julgelt ja kanna nad välja. Ära hoia ennast tagasi ning tee ennast silmapaistvaks. Jäta endast märk, sest selle peo Staar oled Sina.

Siinkohal võib julgelt kapist välja tuua ka pidulikumad ja glamuursemad õhtutualetid, mis panevad teised hämmingust ohkama.

Omal kohal on ka kuld ja kard, sära ja hiilgus. Seekord ei pea sellega kohe kindlasti mitte koonerdama. Sädelevad rõivad, säravad aksessuaarid ning silmapaistvad ehted on tõepoolest peaaegu et kohustuslikud. Siinkohal võib samu märksõnu edukalt ära kasutada ka meikimisel, mis on alati tähtis osa tervikus. Eelregistreerunutele avaneb võimalus lasta Revloni ning Wella proffessionaalidel valmistada teemakohane meik ja soeng kohapeal. Selleks anna endast märku kalamari@kalamari.ee ning me paneme Sind kirja.

Tule ja sära, nii väliselt kui sisemiselt!

Kõige tähtsam on aga hoiak ning suhtumine ja võtmesõnaks on loomulikult enesekindlus. Siis on Sulle valla kõik uksed.

Pidu on garanteeritud koiduni, sest parimate kostüümidega meeletumatele pidulistele jätkub pidu hommikusöögi ja Freixenet Cavaga kell 5 hommikul Stereos. Nii võetakse vastu laupäevane hommikupäike.

Lisainfo www.kalamari.ee ja ajakirjast AVENÜÜ.