Ivo Nikkolo poolt Viru Keskuse sünnipäevaks loodud unikaalkollektsioon tõi külastajateni pea 80 suurejoonelist rõivakomplekti. Kolmveerand tundi kestnud moeetendusel esitletud rõivad toovad esile õrna ja rustikaalse koosmõju, pöörased värvid vahelduvad helge valge ja maitseka halliga. Ivo Nikkolo ainueksemplaridest eksklusiivkollektsiooniga on võimalik peale moeetendust lähemalt tutvuda Suur-Karja tänaval asuvas esinduskaupluses.

Evelin Lill tutvustas moehuvilistele oma kevadkollektsiooni, mis on suunatud kaasaegsele naisele, kes soovib kombineerida naiselikku klassikat ja mugavat vabaaja rõivastust. Kollektsiooni iseloomustavad värskust õhkavad intensiivsed värvid, lihtsad ajatud lõiked, mugavus ja naiselikkus. Valikut shows näidatavatest rõivastest on võimalik osta Viru Keskuse Montoni kauplusest.

Sünnipäeva raames toimuva Ivo Nikkolo moeetenduse lavastajaiks olid Anu Lensment ja Reet Aus, soengud ja meik Anu Konzelt ja Chanelilt. Evelin Lille etenduse lavastas Aet Alev, soengud ja meigid Aldo Järvsoolt.

Fotod: Erik Riikoja