Blondiininaljad…
Usu, sa ei pääse neist. Olgu sul kui tahes mitu kraadi taskus, blondiininaljad on nüüdsest ka sinule suunatud. Peaksid arvestama ka sellega, et on mehi, kes on igast müüdist mõjutatud, mis tähendab, et nad võivad sulle lähenedes juba iseenesestmõistetavaks pidada, et sa tahad nendega voodisse minna.

Su juuste seisukord muutub VÄGA palju halvemaks
Võid kaotada läike, maadelda lõhenevate juukseotstega ja juuksed, mis varem hoidsid alati täpselt nii, nagu sa tahtsid, näivad nüüd, justkui oleks need sulle täiesti võõrad. Blondeerimine kahjustab juukseid meeletult ja seda ei soovita tegelikult teha ükski täie mõistuse juures olev juuksur. 

Pead muutma oma rutiini
Esiteks pead sa soetama šampooni ja palsami, mis on tõhusalt niisutavad ja mõeldud spetsiaalselt kahjustatud ja kuivematele juustele. Sügavniisutavad juuksemaskid muutuvad ju jaoks lausa kohustuslikuks — blondeeritud juuksed vajavad rohkelt hellust ja tähelepanu. Pärast nende piinamist kangete värvisegudega on see vähim, mida sa teha saad!

Sul peab jätkuma püsivust
Juuksevärvi väljakasv, eriti kui see on tume, ei kaunista kedagi. Pead hakkama oma juuksejuuri iga mõne aja tagant üle värvima ning see võib osutuda kulukaks nii aja kui raha mõttes. Oled sa selleks ikka valmis?

Blond pole lihtsalt blond
Nii et ära mine poodi suvalist juuksevärvi ostma. Blondeerimist soovitatakse esimest korda teha juuksuri juures, sest tema oskab täpselt soovitada, milline blond toon sinu jumega kõige paremini sobib.

Allikas: allwomenstalk.com