Pidi midagi ette võtma

„Pidin midagi ette võtma! Mäletan, et mu emal hakkasid juuksed välja langema, kui ta oli veel üsna noor. Peanahal oli paiguti täiesti juuksevabu kohti. Vaatamata sellele, et juuksed kasvasid uuesti, ei olnud need enam nii tihedad ja terved. Juuksed on oluline osa minust ja ma ei tahtnud, et minuga juhtuks sama lugu, mis mu emaga.”

Avastas Hair Volume tabletid

„Otsustasin proovida uusi Hair Volume tablette. Pole mingit kahtlust — pärast seda, kui hakkasin neid tablette tarvitama, muutusid mu juuksed tugevamaks ja tihedamaks. Olen väga rahul. Kõik muutus tänu vaid ühele tabletile päevas, mis sisaldab minu juuste jaoks nii vajalikke toitaineid!”

Proovige neid tablette!

„Olen veendunud, et mitte täisväärtusliku toitumise, vanuse ja igapäevase stressi tõttu puutuvad paljud naised kokku juuste väljalangemise ja hõrenemise probleemidega. Kuid paljud neist ei tea, mida teha ning lepivad oma saatusega. Kõige tähtsam on minu arvates teha õige otsus õigel ajal. Mul on hea meel, et saan teistelegi tutvustada imelist Skandinaavia päritolu preparaati Hair Volume.”

Ärge sattuge paanikasse!

Kui organismil on puudus juustele vajalikest toitainetest, muutuvad juuksed tuhmiks, hapraks ja poorseks või hakkavad koguni välja langema. Hair Volume tablett sisaldab selliseid aineid,

mis aitavad võidelda juuste väljalangemise ja hõrenemise vastu, tagades nende normaalse kasvu, tugevuse, elastsuse ja tiheduse.

Hoolitsege juuste eest

Juuste eest hoolitsemine on sama tähtis kui nahahooldus. Kui juuksed hakkavad välja langema ja hõredamaks muutuma, räägime juuste difuussest väljalangemisest. Juuste väljalangemine on ebameeldiv kogemus, mis tekitab viha, ärevust ja hirmu. Juuste hapruse ja väljalangemisega puutuvad naised sageli kokku, sest seda mõjutavad hormonaalsed mehhanismid. Naise organismi hormonaalsele tasakaalule avaldavad mõju sellised tegurid nagu rasestumisvastaste tablettide tarvitamine, rasedus ja sünnitus, emotsionaalne stress. Kuid

ärge sattuge paanikasse! Õnneks on olemas vahend juuste hooldamiseks.Võtke igal hommikul üks Hair Volume tablett .

Faktid Hair Volume tablettide kohta

Hair Volume on originaalne Skandinaavia päritolu toidulisand. Hair Volume tablettide koostises on bioaktiivsete toitainete kombinatsioon, mis toidab juuste karvanääpsude rakke. Rootsis valmistatud tabletid sisaldavad põldosja- ja hirsiekstrakti, aminohappeid L-tsüsteiin ja L-metioniin, vaske, biotiini, tsinki ning lisaks õunaekstrakti, mis on rikas loodusliku kasvufaktori protsüanidiini B2 poolest. Tsink ja biotiin aitavad hoida juukseid normaalsena, vask aitab kaasa juuste normaalsele pigmentatsioonile ning takistab juuste hallinemist. Aminohape L-tsüsteiin kuulub juuksekarva moodustava aine keratiini koostisesse. Nimelt annab keratiin juustele tugevuse ja elastsuse. Hair Volume tablette soovitatakse kasutada, kui soovite endale tihedaid ja kauneid juukseid.

Kust saab Hair Volume tablette?

Originaalseid Hair Volume tablette saab osta apteegist või tootja kodulehelt www.newnordic.ee.

Kas teil on küsimusi?

Lisainfo saamiseks helistage tel 684 3838 või külastage tootja kodulehte www.newnordic.ee.