"Kuidas see võimalik on, et Jacqui E kaupluses kannan ma medium-suurust, ent Zaras saab minust järsku XL?" küsis Barbaro oma Instagrami jälgijatelt. "Seepärast ei saagi imeks panna, miks noortel tüdrukutel ja naistel on oma mina-pildi aktsepteerimisega raskusi," viskas naine kivi rõivatootjate kapsaaeda, et need noorte mõtlemisele kahju teevad.

Barbaro kaalub enda sõnul Austraalia keskmisest kehakaalust vähem, ent näeb siiski kurja vaeva, et leida normaalsuuruses riideid, mis tema kehakujuga sobiksid. "Nii mina kui mu abikaasa oleme Austraalia keskmisest kehakaalust väiksemad, ent pole üldse harv nähtus, kui selga läheb vaid XL," onnaine šokeeritud. "See annab meiesugustele ilmselge sõnumi, et me oleme justkui suuremad kui peaks."

Kahe lapse ema jagas pilte kahest kleidist, et tõestada, kuidas poodide suurusnumbrid on nõnda erinevad ning see on tõeline nuhtlus. "Kuigi see on vaid number ja ma tunnen ennast oma kehas mugavalt ja enesekindlalt, tahan ma, et iga ebakindel tüdruk või poiss, samuti mees või naine teaksid, et suurus ei mängi mingit rolli."