Vaata videost, millised ripsmetušid oma lubadusi täidavad ja millised neist veekindla nimetust ei vääri.

1. ARTDECO All in One Mascara (13,30 €)
Ripsmetušš näeb hea ja minimalistlik välja. Peale kandmine oli mugav ja pikkade tumedate ripsmete saavutamiseks ei pidanud kaua vaeva nägema. Küll aga kippusid karvad kokku kleepuma ja seega ei olnud tulemus just kõige ilusam. Vesises olukorras jääb ta küll püsima, kuid tekitab palju koledat puru ning tükke.

2. LUMENE Blueberry Curl Mascara (10,80 €)
Väidetavalt sajaprotsendilise orgaanilise mustikasisaldusega tušš võttis peale kandmiseks väga kaua aega. Tulemus oli aga ilus ning ka vesi ei muutnud silmade väljanägemist karvavõrdki. Pudel on samuti ilus ning sobib kenasti meigikotti. Ekspert Pille jätkas igatahes päeva sama ripsmetuši kandmisega.

3. MAYBELLINE Rocket Volum' Express (12,20 €)
Antud tušš on välimuse ja harja kuju poolest üsna kohmakas. Küll aga pidas ta meie kunstlikule vihmasajule tegelikult väga hästi vastu. Ainuke, mis hõõrudes ära tuli, oli üks ripsmekarv. Suureks miinuseks oli aga pea ilmvõimatu tuši ripsmetelt eemaldamine.

4. BOURJOIS Volume Glamour Max (12,80 €)
Vaieldamatult kõige halvem valik nendest viiest. Nimes olev sõna glamuur küll selle tušiga kokku ei käi. Iseenesest kuivades tingimustes nägid silmad ilusad välja ja peale kandmine ka suuremat probleemi ei tekitanud. Nii kui vesi mängu tuli, tekkisid ka rõõmsad pandasilmad. Basseini selle tušiga minna ei soovita!

5. L´OREAL False Lash Telescopic (15,20 €)
Valikust küll kõige kallim, kuid tegelikult on ta oma hinda väärt. Veega kokkupuutel ja silmi hõõrudes ei juhtunud midagi. Peale kandmine on tänu harjale tehtud väga mugavaks. Samuti on tulemus väga ilus ja pudel näeb hea välja. Meie lemmik!