Trendid eksisteerivad igal pool: nii moe- kui ka ilumaailmas, meelelahutusäris ja ega ka Instagram pole kuidagi teistmoodi. Mäletad ju, et isegi pruntis huuled ehk n-ö duck face pärineb just selfide tegemise trendist?

Need on aga käesoleva aasta kõige suuremad Instagrami trendid:

1. Barbie-jalad

Kui oled lühemat kasvu või soovid lihtsalt fotodel pikem ja sihvakam välja näha, on see trend just sulle. Poos, mis on saanud nii Kendall Jenneri, Chanel Imani kui ka Jasmine Tookesi lemmikuks, tähendab, et sa tõused kikivarvukile nagu Barbie-nukk ja jätad mulje justkui sul oleks kingad jalas. Nii lihtne see ongi, aga näed koheselt palju pikem välja. Muide, seda trikki saab vabalt teha ka istudes, sest saladus peitub just selles, et jalgu sirutades paistavad need pikemad.

2. Beebi kaelkirjak

Kui soovid seda poosi jäljendada, pead astuma ühe jalaga pisut ette poole nii, et oleksid sellega justkui varvastel. Seejärel liiguta oma tagumik ühele küljele ja meenutadki juba pisikest kaelkirjaku poega, kes õpib alles kõndima. See poos pidavat tegema keha saledamaks ja tooma esile head küljed. Selleks, et eriti hea välja näha, tuleks pilti teha otse pildistatava eest.

3. Peavalu poos

Kes oleks osanud arvata, et peavalud võivad olla šikid? Aga tõepoolest, mitmed Instagrami-staarid poseerivad käed pea küljes või masseerivad piltidel oma meelekohti, sest selliselt näeb näonahk justkui rohkem pingul välja, tõstab kulmukaart ja toob esile ju põsesarnad — täpselt nagu oleksid just iluopil käinud!

4. Jalad harki!

Ega ainult mehed ei pea oma jalgu hargitama, ka naised võivad seda teha või vähemalt nii arvavad Instagrami kuulsused. Seda poosi on piltidel võtnud nii Hailey Baldwin, Dua Lipa kui ka Rihanna ja sa ei pea tegema muud, kui jalad kas kükitades, istudes või kasvõi seistes lihtsalt harki ajama.

5. Küünte närimine

Küünte närimine iseenesest pole muidugi mingi uus trend, aga nüüd näeme me seda sageli ka Instagramis, kus kuulsused hoiavad piltidel oma näppu suu lähedal või lausa selle sees. Pole vahet, kas sa päriselt ka oma küüsi närid või hoiad lihtsalt näppu seal lähedal, see poos muudab su pildil kohe sensuaalsemaks ja jätab mulje justkui oleksid kuskil sügaval oma mõtetes.

Allikas: StyleCaster