Detailsed nahauuringud

Kõik uues Pure&Natural sarjas kasutatud koostisosad on läbinud põhjalikud uuringud avastamaks nende mõju nahale. Nivea on esimene nahahooldusbränd, mis kasutas flavonoide, looduslikul kujul esinevaid aineid, mida taimed kasutavad, et end ohtlike UV-kiirte eest kaitsta. Nivea on teadlikult lisanud oma Pure&Natural sarja looduslikke aineid, millel on erinevates kultuurides pikaajalised traditsioonid, nende seas Marokost pärit argaaniaõli.

Üleliigsete jäätmete vältimine

Pure&Natural sarja loomisel mängis sama olulist rolli ka keskkonnakaitse, mistõttu on pakenditele lisatud FSC logo. Seda logo võib oma pakenditele lisada vaid juhul, kui tegu on vastutustundliku metsanduse standarditele vastavatest allikatest pärit materjaliga. FSC on rahvusvaheline iseseisev mittetulundusühing, millel on enam kui 50 riigis rahvuslikud töögrupid. FSC seisab vastutustundliku metsamajandamise eest ning ühingu tegevust toetavad keskkonnaorganisatsioonid (näiteks WWF, Greenpeace ja NABU), sotsiaalorganisatsioonid ning arvukad ettevõtted.

Ühtlasi vähendati tootepakendite suurust, mis võimaldab korraga rohkem tooteid transportida. Sellega vähendatakse ka transpordikordasid. Nivea Visage näohooldustooted on saadaval klaaspakendites, mis muudab need täielikult taaskasutatavateks. Nivea on loobunud tsellofaanpakenditest ning lisatootesiltidest.

95% looduslik Pure&Natural kosmeetikasari on Nivea 2011. aasta tähtsaim tooteuuendus ning esimene looduskosmeetika sari, mida müüakse väljaspool apteeke ja spetsiaalseid looduspoode. Pure&Natural tooted on müügil alates jaanuarist 2011.