H&Mi värske kevadkollektsiooni tarbeks loodi kampaaniafilm, mille peaosas paistavad silma tuntud näitlejannad Winona Ryder ja Elizabeth Olsen, kellele lisandub mitmekesine seltskond tugevaid naisi. Viimaste seas on modellid Andreea Diaconu, Anna Ewers, Imaan Hammam ja Naomi Shimada, aga ka laulja-laulukirjutaja Andrea Valle. Filmivõtted toimusid Buenos Airesis, kus asetsevas väikeses kohvikus ja tänavatel peeti pidu naiste jõustamise ja sõpruse auks. Ka printkampaania on üles võetud samas maalilises linnas. Selle staarideks on modellid Andreea Diaconu, Anna Ewers ja Imaan Hammam.

"H&Mi kampaaniafilmi võtted kevadises Buenos Airesis olid imelised. Eriti meeldis mulle olla ümbritsetud nii lahedast tugevate naiste seltskonnast. Kogu kogemus oli äärmiselt inspireeriv," ütleb Elizabeth Olsen.

"Mulle meeldib, et kampaania laseb naistel loomulikult särada. See oli minu jaoks värskendav ja ka vajalik praeguses kultuuriruumis. Naised tunnevad uhkust iseenda ja ka teiste naiste üle," tõdeb Winona Ryder.

"Mind rõõmustas, et naised said meie kevadkollektsiooni kandes vabalt oma iseloomu väljendada. Nautisin, kuidas vaba lõikega rõivad filmi tantsustseenides lendlesid," jutustab H&Mi disainijuht Pernilla Wohlfahrt.

Vaata kampaaniafilmi siit!