Kõõm

Kõõm on kõige sagedasem peanaha probleem. Kui te arvate, et teil on kõõm, kontrollige igaks juhuks, ega tegemist ei ole lihtsalt juuksehooldusvahendite jääkidega. Kõõm võib olla ka ajutine keemilisest või kuumtöötlusest põhjustatud reaktsioon. Sellisel juhul on möödub see kiiresti, kui te pöördute tagasi normaalse juuksehoolduse juurde.

Kui teie peanahk on kogu teie teadliku elu olnud ketendav, peaksite kasutama spetsiaalseid vahendeid. Meditsiinilised kõõmavastased või vaigušampoonid on väga efektiivsed, kui neid kasutada koos niisutavate vahenditega. Kui te omal käel probleemist jagu ei saa, külastage juuksurisalongi ja paluge abi.

Kui teie peanahk eritab suurel hulgal naharakke ja eriti kui nahk on pragunenud, peaksite pöörduma kindlasti arsti poole. Arst selgitab välja antud seisundi põhjuse ning määrab ka ravi.

Levinud nahaprobleem on ka psoriaas, mis võib lüüa välja nii peanahal kui mujal kehal. See on sageli päritav ning seotud närvisüsteemi probleemide ja stressiga ning seda tuleks ravida arsti poolt määratud ravimitega.

Juuste väljalangemine

Kiilaspäisus ja juuste hõrenemine on peamiselt meeste probleem, aga see puudutab ka paljusid naisi. Juuste välja langemisele aitavad kaasa stress, kemikaalid, haigused ja traumad. Mõnel naisel hakkavad juuksed välja langema pärast menopausi, mis on seotud naishormooni taseme langusega.

Kiilaspäisust veel ravida ei anna, kui teadlased väidavad, et nad on põhjuse välja selgitamisele väga lähedal, mis teeb meid tuleviku suhtes optimistlikuks. Paljud firmad pakuvad vahendeid juuksekasvu ergutamiseks juustele, mille juured on veel elus.

Ülivõimsad toitvad vahendid nagu Nourkrin muutuvad järjest populaarsemaks ning väidetavalt stimuleerivad juuksekasvu 38 protsendi võrra. Suurbritannias maksab kuuajaline Nourkini kuur 45 naela ehk ligi 1200 krooni. Huvitav toode on ka uus Foltele Research seeria. Need tooted sisaldavad tervetes juuksenääpsudes ja juurtes leiduvaid aineid. Alternatiivne võimalus on Natural Hair Product Company tooted.

Sümptomite kõrvaldamise asemel on need töötatud välja põhjustest lahti saamiseks. Igale inimesele tehakse diagnostiline test ning soovitatakse teatud muutusi elustiilis, mis peatavad juuste välja langemise ning aja jooksul taastavad kasvu keha oma tervendamisvõimet ära kasutades.

Kui te kõigele vaatamata tunnete, et te kõige parema meelega peidaksite oma hõrenevad juuksed ära, ostke endale hea parukas.
Kvaliteetsed parukad näevad väga loomulikud ning toovad vaheldust teie ellu. Enne paruka ostmist konsulteerige alati spetsialistiga. Kui raha ei ole teie jaoks probleem, tasub käia välismaal ning tutvuda erinevate tiptootjatega. Üks Euroopas parimaks peetavaid kaubamärke on Mandeville of London.