12. detsembril keset kiiret jõuluaega korraldas Fragrance Gallery oma esimese kliendiõhtu.

Üritus oli väga eriline, butiiki külastasid kaks eksperti nišiparfümeeria valdkonnast — Paolo ja Leone Fadelli.


Ürituse keskmeks oli Pantheon Roma bränd, mille loojaks on Paolo Fadelli. Aastatepikkune kogemus ja kirg on viinud selle härrasmehe kaugele. Teda on saatnud edu ning teda võib pidada üheks suuremaks professionaaliks selles valdkonnas.

Ajalugu, mis saadab Pantheoni brändi on pikk ja rikkalik. Armastus ja kirg, mis ulatuvad 15. sajandisse. See oli aeg, mil kuulus kunstnik Raphael armus lihtsasse pagari tütresse Margheritasse. Just siis sai alguse üks maailma kaunemaid armastuslugusid.

Lugu keelatud armastusest, kirest, pisaratest ja surmast saadab Pantheoni brändi.

Esitlus algas brändi ajaloo tutvustamisega. Pantheon Roma looja Paolo rääkis külalistega maailma ühes romantilisemas keeles — itaalia keeles. Koostöös oma pojaga õnnestus neil külalisteni tuua kogu brändi ajalugu ja idee.

Spetsiaalselt esitluse tarbeks oli brändi esindajatel kaasas kreemipurgid ja pintslid. Kreemid, mida tutvustamisel kasutati olid identsed Pantheoni brändi parfüüümide lõhnadele. Kerge käeviipega kanti kõiki kreeme külaliste nahale ja neil avanes võimalus neid aroome omal nahal nautida. Seejärel paluti külalistel sulgeda silmad, tunnetada lõhna oma nahal ning lasta emotsioonidel end kanda.

Pantheon Roma valikusse kuulub neli parfüümi. Iga lõhn on isikupärane ja kaasahaarav.

Raffaello on meeste ja unisex parfüüm, intrigeeriv ja müstiline. Raffaellol on tõelise kunstniku hing, loominguline, samas veidi segadust tekitav. Raphael õukondlik geenius, eklektiline, kuid samal ajal tugev ja konkreetne. Parfüüm jaguneb kahte põhiosasse — puhas destilleeritud abisndi ja pipra segu ning nahk, tonkauba ja tiikpuu. Esimene pool väljendab kunstipärast hinge, teine pool räägib loo Raphaeli tugevusest ja konkreetsusest.

Donna Margherita — soe, sensuaalne, võrgutav ja harmooniline. Võluv ja vastupandamatu. Naine, kes on uudsihimulik, atraktiivne, pehme, kuid tugev. Tema naeratusele on raske vastu panna. Parfüümi loominse keskmeks on tuberoos. Nartsiss, jasmiin ja amber teevad selle lõhnabuketi sügavaks ja intensiivseks.

I’l Giardino — roheline, puidune ja kergelt torkav, samal ajal harmooniline. See parfüüm väljendab inimese loomust, kes on väljapaistev ning õrn. Siiras ja spontaanne, kuid sügav ja mõtlik. See on “kadunud aia parfüüm”, lilli täis nurgake, mis on koos Raphaeli ja Margherita armastuslooga igavikku vajunud. 

Notte d’Amore — Võimukalt kirglik, provokatiivne ja paeluv. Kallis ja haruldane. See parfüüm väljendab karismaatilst profiili. Kedagi, kes on tugeva iseloomuga ja võimeline võrgutama ja huvi tekitama esimesest pilgust. Öö täis armastust ja kirge. Kaks hinge ja keha ühtesulanult koos viimast korda ja igavesti.  See on võrratu kooslus oudist, niiskest nahast, vetiverist ja tsitrusest. 

Esitluse lõppedes oli külalistel võimalus proffessionaalidelt küsida erinevaid küsimusi ning loomulikult saada neile vastused. Kui kaua võtab aega parfüümi loomine? Millest parfüümid koosnevad, millised on koostisosad? Mille poolest erineb nišiparfümeeria masstoodangust?

Külalised veetsid meeldiva õhtu, nautides kihisevat šampanjat ja meeldivat atmosfääri. Ürituse lõppedes ulatati igale külalisele väike üllatus Leone ja Paolo Fadellilt — pisike kott, mis sisaldas kõigi nelja lõhna näidiseid.

Nišiparfümeeria on artistlik pool parfümeeria tööstusest. Täiusliku parfüümi valmistamine on aeganõudev ja loominguline protsess. Selliste silmapaistvate parfüümide kasutamine annab teile võimaluse eristuda massist. Nišiparfüümid koosnevad vaid parimatest koostisosadest. Neid parfüüme toodetakse väikestes kogustes ning müüakse vähestes paikades. Põhirõhk on kunstil ja kaunite lõhnade loomisel, mitte raha teenimisel. 

Kujutlege end nuusutamas parimaid vürtse, magusaid lõhnu ja värskeid aroome — kõik see võib just teid oodata Fragrance Gallery butiigis. Just siit võite leida midagi, mis väljendab täpselt teie isikupära!

Nišiparfümeeria on üks huvitavamaid viise kunsti väljendamiseks — see on piisake kunsti pudelis!

Vaata lähemalt www.fragrance.ee

Jaga
Kommentaarid