Juuste lõikamine

Kaua aega tagasi erinevates kultuurides ei lõiganud inimesed oma juukseid, sest see oli osa sellest kes nad olid. Sageli kui rahvas vallutati või orjastati, lõigati nende juuksed maha, et näidata nende orjust. Oli ka teada, et see toimib karistusena ja vähendab orjastatute võimu.

Laubal asuvad luud on poorsed ja nende ülesanne on edastada valgust käbinäärmele, mis mõjutab aju aktiivsust, kilpnääret ja suguhormoone. Tukkade ette lõikamine, mis varjab laupa takistab seda protsessi. Kui Tšingis-khaan vallutas Hiina, leidis ta, et hiinlased on väga targad ja intelligentsed inimesed, kes ei lase end allutada. Sellepeale nõudis ta, et kõik naised riigis lõikaks oma juuksed maha ja kannaks tukka, sest ta teadis, et see aitab hoida neid arglike ja kergemini kontrollitavatena.
Kui terved hõimud ja rahvused vallutati, siis juuste lõikamine muutus nii levinuks, et sellest kasvas välja mood.

Juuste teadus oli üks esimesi tehnoloogiaid mida joogi Bhajan Ameerikasse jõudes inimestele tutvustas.

Kui juustel lubatakse saavutada oma täielikult küps pikkus, siis fosfor, kaltsium ja d- vitamiin toodetakse ja sisestatakse lümfisüsteemi vedelikku ja lõpuks seljaajju läbi kahe peaaju kanali. Selline iooniline muutus loob tõhusama mälu, suurema füüsilise energia ning paranenud vastupidavuse ja kannatlikkuse.

Joogi Bhajani selgitas, et kui te otsustate oma juukseid lõigata, siis mitte sa ei kaota ainult seda lisa energiat, vaid teie keha peab andma ära suure koguse energiat ja toitaineid, et taastada puudu olevaid juukseid.

Lisaks sellele on karvad nagu antennid, mis aitavad koguda ja suunata päikese ja prana (elu jõu) energiat otsmikusagarasse. See on aju osa mida te kasutate mediteerimiseks ja visualiseerimiseks. Need antennid toimivad kui juhtmed, mis toovad teile suuremates kogustes peenemat kosmilist energiat. Selleks, et need antennid taastuks kulub arvatavalt umbes 3 aastat alates viimasest lõikusest.