Aga siin on ka konks: tegemist pole selliste 80ndatega nagu paljudel ehk meeles on, vaid tegemist on uue ja arenenud versiooniga (nagu võikski olla). Mis aga põhiline: need trendid on nüüd palju lahedamad, kui esimest korda maailma vallutades.

Naised, kes juba kord said nautida 80ndate trende, sooviksid ehk, et mõni neist enam iial ei naaseks ja ega keegi ei taha ju taas oma "imelikke" aastaid läbi elada või kasvõi kosmeetikapoes või Instagramis mõnda veidrat trendi taas näha (ja meenutada, kuidas seda ise kord kantud sai). Aga võtame sellest parem parima, sest midagi pole teha: 80ndad on tagasi!

Siin on mõned näited sellest imelisest aastakümnest, mis võiksid ka sind inspireerida:

1. Sinine lauvärv

Olgu, ära nüüd kohe paanikasse mine. Tegemist pole selle sama sinise lauvärviga, mida su ema 80ndatel kandis, vaid pisut luksuslikuma versiooniga. Tegemist pole enam kulunud teksapükse meenutava värvitooniga, vaid rikkalikult metalja versiooniga, mis on lausa nii lahe, et kui sa seda proovid, ei tahagi sa enam midagi muud kanda. Usalda meid: sa ei kahetse seda.

2. Fuksiaroosad huuled

80ndate stiil on julge ja just seda fuksiaroosad huuled on. Lisaks on need ka ajatud, aga kui soovid jätta 80ndate muljet, pead panema selle värvitooni särama. 80ndate huuled on läikivad ja täidlased ega jäta kedagi külmaks.

3. Pilkupüüdev mitmevärviline silmameik

Mitmevärviline silmameik on tõenäoliselt üks äratuntavamaid 80ndate meigitrende. Aga selle võtmesõnaks on nüüd kaasaegne look ehk vaheta kulunud pasteljad toonid rikkalike värvide vastu välja.

4. Silmapaistev põsepuna

Nüüd on moekas kanda põsepuna põsesarnadest kuni (vajadusel kujutletavate) põselohkudeni. Kuigi see näeb välja pisut liiga tugev, ongi just see asja point. Tulemus peabki olema pilkupüüdev, julge ja jõuline. Aga siiski, kui otsustad seda trendi kanda, hoia ülejäänud meik tagasihoidlikum.

5. Kata kogu laug lauvärviga

Kui sinu jaoks pole probleemiks lauvärvidega mängimine, siis proovi nüüd katta mõlemad oma laud täielikult mõne julge värvitooniga. Hoidu neutraalsetest toonidest, sest see trend ongi loodud pilke püüdma. Seega, eelista hoopis lillakat, roosat või kasvõi kuldset lauvärvi, aga pea meeles, et ühest toonist piisab.

6. Tugev lainerijoon

80ndatel olid lainerijooned väga jõulised, jättes mulje, et kui tegemist oleks kinga kontsaga, tungiks see jalalöögi läbi otse su südamesse.

7. Paksud kulmud

Kui su kulmud elasid üle 90ndate ultra-peenikese trendi, saad sa nüüd sellest trendist osa, sest 80ndate kulmud on hoopis tihedamad ja jõulisemad. Mõtle näiteks Brooke Shieldsile või Cindy Crawfordi tütrele Kaia Gerberile, kes on praeguse aja parim kulmuinspiratsioon. Ja unusta kulmupintsetid!

8. Ripsmed, mis ei jää märkamatuks

See ei tähenda nüüd, et peaksid panema endale ülipikad kunstripsmed või proovima luua ämblikujalgade pikkust tulemust, aga miks mitte kanda ripsmekaarele ekstra kiht tuši või eelistada hoopis mõnda lahedat värvitooni? Viimase kiidaks ka printsess Diana heaks.

Allikas: Scary Mommy