The Sun’ile antud intervjuus kritiseerisid mitmed ASOSe modellid anonüümseks jäädes veebipoodi, kes julges neid nende kehakaalu vabanduseks tuues vallandada. Modellid väitsid, et ASOSe pood, mida on ka eelnevalt liiga saledate modellide pärast kritiseeritud, soovis muuta oma imidžit pärast seda, kui Beckhamit sugeti sama probleemi pärast.

“Tagasiside, mida ASOS mu esindajale andis, oli, et ma näen piltidel liiga väike välja ja nad peavad vähendama “peenikeste modellide” kasutamist pärast seda, kui neid juba on selle tõttu materdatud,” ütles üks vallandatud modellidest. “Olen täiesti normaalses suurusnumbris 8 (Euroopa 36 — toim.) ja mind vihastas see, et neil sellega probleem tekkis. Nad soovivad olla poliitiliselt korrektsed pärast seda, kui Victoriat arvustati peenikeste modellide kasutamise pärast, ja see on ebaaus.”

Modell, kes on ka eelnevalt mitmel korral ASOSe heaks töötanud, vihastas, sest bränd vallandas ta kuigi ta on alati samas suurusnumbris olnud. ASOS olevat väidetavalt öelnud, et kui ta soovib taas brändi heaks töötada, ei tohiks just ta käed ja rangluu olla nii kondised.

ASOS pole süüdistustele omapoolset vastust andnud, aga kodulehel seisab avaldus, et veebipood palkab ainult modelle, kes on tervislikus kehakaalus ja, et nad hoiavad oma modellidel silma peal ning mure puhul annavad sellest ka nende agentuurile teada.

Kuigi ASOSe otsus toetada ka teiste kaalunumbrite esindajaid, on teretulnud, siis vallandada modelle vastavalt sellele, kui kondised on nende käed või rangluu, tundub veider. Nagu nad ka oma kodulehel väidavad, siis loodetavasti teevad nad edaspidi otsuseid ikka vastavalt sellele, kui tervislikult modellid elavad, mitte millised on nende keha eripärad. Eeldada, et keegi elab ebatervislikku elu, vaadates talle peale, on lihtsalt vale.