KÕRGED KONTSAD

Kõikidel naistel pole selleks kontsi tarvis, et nad pikad ja sihvakad näiks, aga sellegipoolest on keeruline leida naist — kas siis lühikest või pikka —, kes ei teaks, et kõrge kontsaga kingad on ilusad ning lisaks annavad juurde terve portsu enesekindlust!

VÄIKE MUST KLEIT

Iga naine teab, et väike must kleit on garderoobi kohustuslik osa. Siin on meeletult variatsioone: kleit võib ise olla lihtsam või pidulikum ning ühe ja sama kleidiga saab aksessuaaride abil kümneid erinevaid looke saavuitada.

TEKSAD

Hästi istuvad teksad on kõige mugavam ja samal ajal alati stiilne riietusese. Sellest ajast kui teksad moepilti tulid, pole nad kordagi moest väljas olnud.

VALGE TRIIKSÄRK

Neid hakati algselt tegema meestele, aga üsna ruttu võtsid naised selle särgi ka anda garderoobi. Kontoris, peol, tänaval — sellega näed alati välja soliidne ja samas seksikas.

PINTSAK

Kui tahad oma üsna suvalise igapäevariietuse stiilseks muuta, tõmba hästi istuv pintsak ülle. See muudab su kohe tõsiseltvõetavaks ning rõhutab su figuuri ja rühti.

STIILNE MUST NAHKTAGI

Eriti äge on see, kui lood kontrasti — näiteks viskad õhukese hõljuva suvekleidi peale neetidega nahktagi.

TRENTŠ

See on mantlite kuninganna. Ilus, stiilne, elegantne, ajatu.

PLIIATSSEELIK

Kes ütles, et pliiatsseelik on ainult kontori ja ärikohtumiste jaoks? Ka seal on see muidugi ideaalne, aga katseta pliiatsseeliku kandmist ka vabal ajal näiteks tenniste ja T-särgiga ja sa näed rabav välja!

Allikas: Her Beauty