1. Ei mingit suitsetamist

See ei ole enam mingi uudis, et suitsetamine põhjustab naha enneaegset vananemist. Suitsetamine on üleüldiselt number üks asi, mida vältida, kui tahad võimalikult kaua kaunis ja nooruslik olla! See muudab jume tuhmiks, tekitab tumedad silmaalused, muudab hambad kollakaks ja rikub üleüldist tervislikku heaolu. Nii et aitab juba!

2. Lõpeta päikese käes praadimine

Ole väga ettevaatlik päevitaja ja tea, et kuumadel suvepäevadel on SPF sinu parim sõber. Nii väldid liigseid kortse, põletusi ja pigmendilaike juba eos.

3. Toitu tervislikult

Su nahk on organ, mis vajab toitu. Anna talle piisavalt värskeid vilju ja vett ning väldi üleliigset suhkrut. Puu- ja juurviljad, õline kala ja pähklid on toidud, mis aitavad su nahal kõige paremini nooruslikku siledust säilitada.

4. Ära mossita

Tõsi, seda on lihtsam öelda kui teha, kuid igasugune kulmukortsutamine ja mossitamine tekitab sulle kortsud, mis teevad sinust ühel ilusal päeval "kurja vanamuti". Kortse ei anna küll igavesti tagasi hoida, kuid nii saad neid vähemalt edasi lükata.

5. Tee endale näomassaaži

Õrn näomassaaž lõdvestab näolihaseid, nii et kui sa kasutad näokreemi, siis kiire hõõrumise asemel masseeri see rahulikult nahale. Jäta meelde, et kreemi peaks näole kandma suunaga ülespoole!

6. Väldi stressi

Stress on üks naha suurimaid vaenlasi. See tekitab vistrikke, kuivust, murekortse... Püüa iga päev leida pisut aega endale, ära unusta stressiolukorras rahulikult sisse-välja hingata ja tarbi ka kõige kiirematel päevadel piisavas koguses vett.

7. Vesi on su parim sõber!

Nahk vajab niisutust ja hästi lõhnavatest kreemipotsikutest ei piisa. Kõik algab seest ja kui sa jood piisavas koguses vett, kiirgab elujõud ka väljapoole. vesi aitab kehast jäägid ja mürgid välja viia ning annab nahale kauni ja terve kuma.

Kallis naine, milliste nippidega võitled sina enneaegse vananemise vastu?

Allikas: allwomenstalk.com