Punane paprika
Punane köögivili sisaldab 100 protsenti sinu päevasest C-vitamiini vajadusest. Paprikat süüakse nii toorelt kui töödeldult. Samuti aitab see võidelda akne vastu.

Tume šokolaad
Jah, šokolaadi tuleks süüa iga päev! Selles sisalduvad antioksüdandid ja rasvhapped panevad su naha särama.

Lõhe
See rasvane kala peidab endas suurema osa sinu päevasest D-vitamiini vajadusest. See pole loomulikult veel kõik — lõhes leidub hulgaliselt tervislikke oomega-3-rasvhappeid.

Kookosõli
See sisaldab antibakteriaalseid aineid, mis hoiavad eemale kõiksugu viirused, infektsioonid ja akne. Õlis sisalduv E-vitamiin aitab ka nahal püsida niisutatu ja pehmena.

Spinat
Ei viitsi rohelise salatiga jännata? Siin on põhjus, miks peaksid seda tegema: nimelt on spinat suur raua-, magneesiumi- ja E-vitamiiniallikas. Lisaks sellele kubiseb spinat antioksüdantidest, mis aitavad võidelda nahaprobleemide vastu.

Seller
Ole nüüd hetkeks aus — kui tihti sa sellerit sööd? Olgugi, et see jõuab su toidulauale liigagi harva, jäta meelde, et taim sisaldab suurel hulgal K-vitamiini, mis teeb su vereringele ainult head. Suur veesisaldus aitab ka hoida õiget tasakaalu meie kehas, sellerit süües võid öelda head aega kortsudele ja kuivale nahale.

Papaia
Eksootiline puuvili aitab eemale hoida punetust, paistetust ja aknet.

Porgandid
Et talvel päevitus kestaks, tuleb suvel palju porgandit süüa! Porgand on rikas A-vitamiini poolest, mis aitab eemale hoida kõiksugu vähiliike.