Neid saab kanda tööl, peol, sõbrannadega kohvitades, šopates ja kohe kindlasti peaksid need olema nii mugavad, et saad neid kanda ka pikematel romantilistel kohtingutel. Sellised kingad võiksid olla kas musta värvi või ihukarva, et need sobiksid absoluutselt kõigega.

Ka kõige suurematel kontsaarmastajatel tuleb ette hetki, mil nad tahaksid pisut rohkem “maa peal” olla. Selleks sobivad ideaalselt lihtsad ja stiilsed madalad baleriinad, mis võiksid samas näha välja piidavalt viisakad, et nendega saaks ka töökeskkonnas käia. Baleriinad moodustavad kitsaste teksade ja mõnusa pehme kardigani või bleisriga superstiilse casual komplekti, mis sobib nii tööle, vabama õhkkonnaga üritusele kui ka kiirele lõunale.

3. Saapad

Eestis ei saa nendeta kohe kindlasti elada, arvestades seda, et külmemad kuud võtavad enda alla ligi kolm neljandikku aastast. Sinu ideaalne saapapaar on neutraalset tooni (must või pruun) ja mugava jämedama kontsaga. Ideaalis võiksid neid kanda teksade või retuuside ja pikemate kampsunitega.

Tõeliselt praktilised sandaalid peaksid olema kindlasti nahast — nii teenivad need sind aastaid. Aasta palavamatel kuudel on sandaalid täiesti asendamatud. Võid need varba otsa torgata, et minna randa, linna, poodi või koeraga jalutama. Sandaalid sobivad kõigega, nii kleitide, seelikute, šortside kui teksadega.

5. Botased

Kõigil tuleb ette hetki, mil on vaja tõeliselt mugavaid treeningjalanõusid, olgu siis reaalselt trenni tegemiseks või ootamatuks matkaks. Parem, kui selleks puhuks sobilikud jalanõud on igaks juhuks kodus olemas.

Rannas peesitamiseks ja maakodus neiks puhkudeks, kui pead pehme rohelisemuru hetkeks torkiva kruusatee vastu vahetama. Ent jäta meelde — sellised lihtsad plätud ei kuulu kohe kindlasti peole või linnapilti.

7. Lõbusad kontsad

Vahel on vaja end välja elada ja miks mitte teha seda tõeliselt silmapaistva kingapaariga? Vürtsita halli argipäeva leopardimustriga kingadega või pane sõbranna sünnipäevale neoonroosad platvormid. Valik on sinu, aga kohe kindlasti e tohiks su seitsmes kingapaar olla igav.

Allikas: allwomenstalk.com