1. saladus: Kasutage shampooni harva

Iga päev pead shampooniga pesta pole sugugi vajalik, vaid on isegi kahjulik. Sageli juuksel igapäisest shampoonipesust hoopis väsivad, mis mõjub kohe ka nende väljanägemisele. Shampooniga peaks pead pesema 2-3 päeva tagant, ülejäänud päevadel aga loputada niisama sooja veega. Selline kohtlemine hoiab juuksed puhtad ja terved.

2. saladus: Ärge kandke juukseid kinniselt

Kui soovite, et teie juuksed mõjuksid seksikalt, ärge peitke neid, ärge siduge krunnidesse, tuttidesse ega sabadesse. Sellistel soengutel pole seksikusega mingit pistmist. Laske juustel vabalt lehvida ja kindlasti köidavad nad ümbritsevate tähelepanu.

3. saladus: Lainelised juuksed = seksikad juuksed

Kui hakkate juuksuri poole astuma, teadmata täpselt, mida te tahate, siis valige kerged lained. Las juuksur näitab teile mitmeid eri variante lainetest ning valige see, mis teile enim sobib. Pidage meeles, et meeste tähelepanu ei köida miski paremini kui lainelised juuksed.

4. saladus: Kammige juukseid sõrmedega

Pärast juuste pesu ärge haarake kohe kammi ega harja järele. Sassiläinud juukseotsad harutage lahti sõrmedega. Alles siis, kui juuksed on praktiliselt kuivad, võib neile harja või kammi ligi lasta. Sellise protseduuri kasu seisneb tegelikult hoopis massaazhis, mida te juustele sel viisil sõrmedega teete ning see vähendab nende väsimust.

5. saladus: Hobusesaba peab olema kohev

Paljud naised armastavad oma juukseid köita hobusesabasse. Kui te kord juba tahate sellist soengut, siis pidage meeles, et saba peab olema paks ja kohev. Kui teil on rasvased ja õhukesed juuksed, poleks vaja hakata hobusesabaga jändama. Miski ei paista haledam ja väheseksikam kui „hiiresaba” rasvastest juustest.

6. saladus: Juuste värv peab sobima naha värviga

Nahal on palju eri toone ja igale neist sobivad vaid mõned juuksevärvid. Tõmmule nahale sobivad küll peaaegu kõik juuksetoonid, kuid punakale nahale pigem punakamad ja pruunikamad, soojemad toonid. Kahvatu nahaga jälle sobivad mustad toonid. Tähtis on leida juuksuri abiga või ise katsetades omad õiged värvid.

7. saladus: Lühikesed juuksed — miinus 5 aastat

Kui hakkate märkama, et juuksed kaotavad oma endist välimust, siis oleks aeg hakata mõtlema soenguvahetuse peale. Kui teil on pikad juuksed, siis lõigake nad lühemaks. Lühike soeng aitab teil välja näha noorem, järelikult ka pisut seksikam.