1. Tee kindlaks, mis sulle kõige paremini sobib

Prantsuse naised on tuntud oma stiilsuse poolest. See on sellepärast nii, et nad teavad, mis neile sobib — ja nad jäävad selle juurde. Nad täiustavad seda, teevad väikesi muudatusi ja täiendusi, aga ei pööra oma stiili pidevalt pea peale.

2. Harrasta pidevalt neid rituaale, mida sa naudid

Enda hästi tundmine on täpselt sama tähtis kui hea välja nägemine. Lõõgastav vann, iluprotseduurid, massaaž — võta neid kui vajadust, mitte luksust.

3. Ära karista oma keha

Suhtumine, et kes kannatab, see kaua elab, pole ilmselt prantsuse naisteni jõudnud. Prantslannad järgivad naudinguprintsiipi: kui miski teeb sind ilusaks või paneb sind ennast hästi tundma, siis järelikult on see hea ka su kehale ja tervisele. Otse loomulikult kuulub nende naudingute hulka ka seks.

4. Lepi sellega, kes sa oled

Prantsuse naised teavad, et rõivanumber 36 ei ole õnne sünonüüm. Õnnelik oled ainult siis, kui oled endaga rahul — ükskõik mis suuruses.

5. Naudi maitsvaid toite

Maitsvad toidud on alati prantsuse kultuuri juurde kuulunud. Tegelikult võime me endale absoluutselt kõike lubada — oluline on vaid piiri pidamine.

6. Austa oma keha

Usu või mitte, ülesöömine tekitab halva meeleolu. Tahad täna pärast õhtusööki šokolaadi süüa? Aga palun, lihtsalt selle arvelt jäta vahele juust ja teine klaas veini. Nii on kõik kontrolli all.

7. Proovi alati tunda end nii hästi kui suudad ja näha välja nii hea kui suudad

Prantslanna ei lähe eales kodust välja, nähes välja lohakas. Neil võib olla kohutavalt kiire, aga kodust väljudes on nad korralikult sätitud. Kammimata juuksed ja dressipüksid ei tule kõne allagi! Sest kui sa näed hea välja, siis sa ka tunned ennast hästi.

8. Ole eriline

Ole avatud ja julge, mis puudutab detaile. Ebatavaline sõrmus, nunnud saapad või erksavärviline sall — kasvõi üks väike eriline asi näitab su ainulaadsust.

9. Tööta selle kallal, mis sul on, mitte ära oota “ideaalset ennast”

Prantslannad ei pea selleks ideaalkaalu ootama või tukka välja kasvatama, et head välja näha. Nad oskavad igas olukorras oma häid külgi rõhutada ja halvemaid varjata — paari ülekilo ei pane keegi tähele, kui sa juhid tähelepanu dekolteele, eks ole?

10. Ole loomulik

Sa ei taha ju oma nägu maski taha peita? No ära siis peida. Minimaalne meik, lakist koormamata juuksed, sobiv huulepulk ja meeldiv parfüüm. Sellest piisab.

11. Ära lase vanusel oma elu nautimisele vahele segada

Prantslannad teavad, et vanus pole mingi põhjus enda eest vähem hoolitseda või ennast halvemini tunda. Vaadates prantsuse naisi saad aru, et see pole ainult sõnakõlks, et naine on nagu vein, mis ajaga paremaks muutub.

12. Naudi väikesi asju

Maitsev ekleer, uus parfüüm, hõrk juust… prantslannad teavad, et need väikesed asjad on väga olulised

13. Naudi elu

Järgi oma kirge. Ütle ei kõigele, mis ainult su aega raiskab. Keskendu asjadele, mida sa armastad — ja sind ei peata mitte miski!

Allikas: Genius Beauty