1. Sulnid lokid ja lained
Sulnid õlgadeni langevad või veidi pikemad lokid ja lained, mis toovad meelde Britney, JoLo, Mariah või Jessica Simpsoni.

Õlgadeni soeng võimaldab juustel vabalt langeda, luues romantilise meeleolu. Kombineerige see stiil nägu raamivate eri pikkuses salkudega ning tulemus on pehme ja romantiline, mis võimaldab kanda juukseid üleval, lahtisena või kusagil vahepeal.

Lisage soengule natuke vürtsi värviliste juukseotstega.

2. Pehmed spiraalid

Aktuaalsed on ka vürtsikamad lokid ja lained, mis jätavad kergelt viimistlemata mulje. Eelistage poolsoenguid, mis toovad välja sensuaalsuse.

3. Tekstuuri ja pea kuju välja toov soeng,

nii nagu Heidi Klumi oma Ameerika muusikaauhindade jagamisel, mis aitab saada kiharad kontrolli alla, jättes samas sileda näolt eemale kammitud üldmulje.

Heidi tüüpi soengut võib kanda ka üleskammituna või kuklas, mis võimaldab tuua esile kauni kaelajoone või kaelakee.

4. Sulnid tukad

Pikad ülisirged ja ülisäravad juuksed on endiselt kuum mood. Narmastatud otsad ning ühele küljele lükatud pikad tukad on endiselt väga trendikad. Blondid ja punased triibud saavad selle soengu eriliselt elama.

5. Tekstuuriga sirge soeng

Väga populaarsed on ka silendavate vahendite või triikimisega sirgeks aetud soengud. Et saada keemiliselt sirgestatud juuksed voogama, laske soeng lõigata alt koonusekujuliselt kahanevaks. Viimistlege ülisile soeng läiget andvate toodetega.

Kui te aga tahate romantika asemel veidi teravamat stiili, siis võite kaaluda alljärgnevaid soenguid:

1. Eelistage kahle

70te aastate rock n’ rolli Blondie soeng õlgadeni ulatuva hobusesaba ja salkudega tuka või külgedelt lühemaks lõigatud juustega. Kõige olulisem on kahlus sasimata mulje.

Kuigi seda soengut rõhutatakse sageli eest pleegitatud ja kuklast tumedaks värvitud kahlude või Kelly Osborne´i stiilis, võite piirduda koolipeol tagasihoidlikumate toonide või tooniva šampooniga tehtud salkudega.

2. Korrapäratus

Kombineerige vabalt langevad kiharad lühikeseks pügatud sektsioonidega. Selleks on vaja erineva pikkusega lõigatud salke, mis tagavad hea liikuvuse. Tasakaalustage üldmuljet väikeste mitmevärviliste patsikestega või julgete punaste triipude või värvitud juukseotstega. Korratut stiili aitavad ilmestada ka samast värvispektrist valitud heledates ja tumedates toonides triibud.

3. Superlühike

Twiggy soeng, mille Alyssa Milano “Võluväes” populariseeris, on Ameerikas ülipopulaarne. See soeng näeb veelgi kuumem välja, kui see on lõigatud eri pikkusega. Lisage Marley Sheltoni stiilis salgud. Triibud on kantud peale laiemalt, et anda soengule võikollane või vaskne läige ja tuua välja silmade ning naha toon.

Kokkuvõte

Olenemata sellest, kas te valite sulni romantilise stiili või teravama soengu, äge unustage, et see peab sobima kokku teie riiete ja aksessuaaridega.